Ramo'ya taze düşman. .

Ramo'ya taze düşman... Ramo Mazhar Aslan kim? Ramo Mazhar Aslan kim canlandırıyor? Ramo Mazhar yani Mehmet Yılmaz Ak hakkında detayları sizlere sunacağız. Ramo2nun tek düşmanı Cihangir olamazdı herhalde. Dizinin sıkmaya başladığı ve her Cihangir ile Ramo nun koşturmacasının yaşandığı Ramo yeni bölümlerinde yeni düşmanlar olmalıydı ki ramo atraksiyonları da ilerlesin ve reytingleri artsın. İşte bunu göz önünde bulunduran yapımcılar ve senaristler diziye Ramo2ya yeni bir düşman çıkarttı. Bu isim de Ramo Mazhar Aslan olarak karşımıza çıktı. Peki Ramo Mazhar Aslan kimdir? Ramo Mazhar Aslan kim canandırıyor.

Ramo 21. Bölümde bu sezonki en yüksek reytingi ne ulaşmıştır. Son öblüm detyalarında karşımıza çıkan detaylarda Cihangir amyo'ya silah çekerken, Mazhar Aslan 'Cihangir'e selam söyle uzun zaman oldu görüşmeyeli diyor' Yani dizide karşımıza çıkan detaylarda Mazhar öncesinde Cihangir ile tanışıyor ve anladığımız kadarıyla Cihangir 'i de çok iyi tanıyor . Öte yandan Ramo Mazhar ile Cİhangir arasındaki bir konumada da 'Ramo benim Emir büyük yerden ''demesi akıllarda bir çok soruyu bırakıyor.  Belli ki Mazhar ile Cihangir'in arkasında yer alan adamlarına çalışıyor . Yani Ramo'nun yeni düşmanı olarak karşımıza çıkan isim Ramo Mazhar Aslan, en az cihangir kadar güçlü bir düşman ve arkalarında da  büyük adamlar var.

Ramo 22. bölümde Ramo Mazhar Ramo'yu pavyona götüreceğini söylemesi bölüme damgasını vururken, tabii ki de bu pavyon normal bir pavyon olmayacak.  Cihangir'in arkasındaki adamlar Ramo'nun gideceği yer aslında onun için bir deneme yeri olacak. ya ölecek ya yolna davasına devam edecek.

Mazhar'ı da  bundan sonra dizi de sık sık göreceğiz . Son olarak çukur dizisinde Ersoy karakteri ile karşımıza çıkan Mehmet Yılmaz Ak Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo Mazhar karakteri ile bizlerle birlikte olacak . Yapımını BKM'nin üstlendiği, Show TV dizisi 'Ramo', her hafta cuma akşamı bizlerle olmakta iken, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam edeceğe de benzyor.  Başrollerini Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum ve Yiğit Özşener'in paylaştığı dizinin yeni bölümünde 'Mazhar'ın ortaya çıkmasıyla dengeler değişecek.

Ramo reytingleri tavan yaptı


Ramo'nun reytingleri son günlerde çok artmıştı bunun sebebinin de özellikle de son bölüm yani Ramo 21. bölümünde sokağa çıkma yasağının var olması olduğu belirlenirken, bunu etkisinin olduğu gibi bu hafta da yeni düşman Ramo Mazhar da reytinglerde etkili olacak.

Arka Sokaklar'da, Kırmızı Oda'nın da reytingi artmış durumda. 8'den sonra sokağa çıkma yasağının olması ile alakalı olduğunu açıklamıştık. öte yandan Cumartesi ve Pazar günü oynayan Kuzey Yıldızı ilk aşk ve arıza gibi dizilerinde reytinglerinde gözle görülür bir yükselme var. İşte Ramo Mazhar karakterinin düşmanlığı ve Ramo nun reytinglerindeki artışın bu akşam bir kere daha arttığına şahitlik edeceğiz.

Ramo Mazhar Instagram hesabı

Usta oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, resmi instagram hesabını sürekli olarak kullanmakta iken, Oyuncunun instagram hesabında 66 gönderisi ve 40 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır. Mehmet Yılmaz Ak’ın resmi instagram hesabı kullanıcı adı : @mehmetyilmazak