Sadakatsiz dizisinde sürpriz değişiklik! Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ayrılıyor, Serenay Sarıkaya katılıyor haberlerine çok sert tepki! Sadakatsiz dizisi yapımcısı ilan365. net konuştu! Siz hariç neden kimse doğru haber yapmıyor diyerek sektörü bombala

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Sadakatsiz dizisinde sürpriz değişiklik! Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ayrılıyor, Serenay Sarıkaya katılıyor haberlerine çok sert tepki! Sadakatsiz dizisi yapımcısı ilan365.net konuştu! Siz hariç neden kimse doğru haber yapmıyor diyerek sektörü bombaladı!

Sadakatsiz dizisinden Cansu Dere ayrılıyor mu?

Fatih Aksoy sahibi olduğu Medyapım aracılığıyla ekrana gelen, başrollerinde Melis Sezen, Cansu Dere ve Caner Cindoruk paylaştığı Sadakatsiz dizisi hayranlarını üzen ve yapımcıyı zor durumda bırakan Sadakatsiz dizisinden Cansu Dere ayrılıyor, yerine Serenay Sarıkaya geliyor haberlerine ilk açıklama ilan365.net'e geldi! Gazetesi olan web siteleri neden yalan haber yaparak diyerek Sadakatsiz Cansu Dere ayrılığını yalanladı!

Sadakatsiz Cansu Dere ayrılıp, Serenay Sarıkaya geliyor mu?



Türkiye'nin sözde büyük haber siteleri ve gazetesi olan siteler, Sadakatsiz Cansu Dere ayrılıyor, Sadakatsiz dizisinde şok veda, Cansu Dere çıkıyor yerine Serenay Sarıkaya geliyor haberleri sonrası yapım şirketi ilan365.net sert açıklamalarda bulundu.

Sadakatsiz'den Cansu Dere ayrılmayacak! Serenay Sarıkaya dizisi var!

Medyapım patronu Fatih Aksoy, ilan365.net yaptığı açıklamada "Bu haberleri çıkartan sitelerle ilgileniyoruz ancak büyük sorun gazetesi olan siteler. Böyle bir şey olabilir mi? Cansu Dere'siz Sadakatsiz dizisi olabilir mi? Serenay Sarıkaya geliyormuş? Nasıl gelecek? Akıl var fikir var.. Serenay'ı da çok severim ancak saten dizisi var. Utanmadan onu da yazıyorlar" diyerek isyan etti!

Medyapım patronu Fatih Aksoy finali sorduk!

Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Sadakatsiz! Kanal D ile büyük uyum içerisindeyiz. Yeni proje hazırlıkları da yapıyoruz! Sadakatsiz 2. sezonu da Kanal D ekranlarında yayınlanacak! Sadakatsiz final yapmayacak ancak orjinal formatın dışına çıkma iznini aldık! Hikayeye yeni katılacak kişilerle yolumuza devam edeceğiz!

Cansu Dere'yi çok seviyoruz!

Hem Anne dizisi hem Sadakatsiz Cansu Dere'yle çalışmaktan çok memnunuz! Bundan sonraki projelerde de Cansu Dere ile anlaşmak için her yolu deneriz! Bir proje daha yapacaktık ancak Sadakatsiz'e nasipmiş! Son kez ilan365.net aracılığıyla söyliyim, "Sadakatsiz final yapmayacak, Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrılmayacak" diyerek son noktayı koydu!

ilan365 yazmadan doğru değildir!

Sektöre yeniden yön veren ilan365, bu hafta okuyucularına Baraj finali, Ramo finali, Arıza finali gibi bir çok dizinin final kararını ilk veren site oldu! ilan365.net dizi haberi okumadan diğer sitelere inanmayın! Sadakatsiz dizisinden Cansu Dere ayrılması mümkün değil, Serenay Sarıkaya gelmesi hiç mümkün değil!