Kanal D'de çarşamba akşamı yayınlanan Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
Kanal D'de çarşamba akşamı yayınlanan Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in paylaştığı Sadakatsiz'de Derin ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Son bölümde; Derin, Volkan'ın Asya'ya "Derin'e boşanacağımı söyleyeceğim" dediğini duydu. Sadakatsiz yeni bölüm tanıtımında da Volkan ile evde yalnız bir gece geçirmek için herkesi yollayan Derin, Volkan'ı kışkırtmak için garip tavırlar sergiledi. Sabahında da eve gelen Asya'nın gözünden her yeri darmadağın gördük. Bunlarından ardından Sadakatsiz izleyicileri Derin'in planı ne aramaya başladı. Biz de Sadakatsiz Derin nasıl intikam alacak? sorusunu haberimiz de yanıtladık.



 

Sadakatsiz dizisinin son bölümünde Derin, gerçekleri görmeye başladı. Asya'nın tablosunun kendisine gelmesiyle çılgına dönen Derin, Volkan'ı takip etmeye başladı. Hatta Asya'nın evinin önüne kamera bile taktırdı. Ardından Volkan'ın Asya'ya yemeğe gitmesiyle daha da delirdi.

Sadakatsiz Derin intikam planı ne?


Volkan'ın Asya'nın evinin önünde gezdiği akşam duşakabini kırarak herkesi şaşırtan Derin, günlüğünü de yazarak planını devreye soktu. Tahminlerimize göre Derin, öyle deliller bırakarak ortadan kaybolacak ki herkes onu öldü sanacak. Hatta bu durumda Volkan suçlanacak. Böylece Volkan'a saplantılı bir aşkla bağlı olan Derin, kendisini sevmeyen kocasından intikamını alacak. Hatta ortaya bile çıkacak.

Zaten birkaç haftadır ilk sahnelerde Derin'in ortadan kaybolduğunu gördüğümüz dizide; Volkan'ın yazdığı "Seni öldürürüm" notu ve Derin'in günlüğüne yazdıkları şüphe uyandırdı. Hatta Derin'in taktığı Volkan'ın annesinin yüzünü Asya'ya kargoyla gitti. Bu durumda Volkan ve Asya, Derin'in kaybında şüpheli konumuna düştü. İşte bu olayın geçmişi Sadakatsiz 23. bölümde izleyiciye gösterilecek.