Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Asya ve Volkan'ın umarsız savaşının devam ettiği Sadakatsiz'de oynayan isimler de çok merak ediliyor.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Asya ve Volkan'ın umarsız savaşının devam ettiği Sadakatsiz'de oynayan isimler de çok merak ediliyor. Özellikle Asya, Volkan, Mert ve Bahar'ın yakın arkadaşı Derya ve ona hayat veren Özge Özder araştırılmaya başlandı. Peki Sadakatsiz Derya kimdir? Özge Özder eşi kim? Kaç yaşında? İşte detaylar...

BBC'nin Dr Foster adlı dizisinin ülkemize uyarlaması olan Sadakatsiz her hafta izleyicilerini ekran başına kitlemeye devam ediyor. Volkan'ın Asya takıntısının giderek arttığı dizide, Asya ile Turgay'ın yakınlaşması dikkat çekiyor. Öte yandan Volkan'ın ikinci bir telefonunu olduğunu öğrenen Derin ise oyunu kuralına göre oynamaya başlamaya karar verdi. Bahar ve Mert'in ilişkisinin yine çıkmaza girdiği Sadakatsiz'de Derya'nın herkese yardım etmeye çalışması gözlerden kaçmıyor. Hal böyle olunca Sadakatsiz Derya kimdir? Özge Özder kaç yaşında? Evli mi, eşi kim araştırılmaya başlandı.


Sadakatsiz Derya Samanlı kimdir?


Kırk yaşında. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş. Genç yaşında anne ve babasının ayrılması üzerine, annesiyle yaşamaya başlamış fakat bu yaşam küçük yerde çıkan dedikodular, annesinin onu tıp Fakültesi’nde okutabilmek için geç saatlere kadar çalışması gibi sebeplerle oldukça zorlayıcı olmuş. Her ne kadar çapkın bir kadın izlenimi çizse de içten içe evlenmekten korkuyor. Sıcakkanlı bir enerjisi var. Boşboğazlık eden, eğlenceli, komik bir kadın. Kendi yaralarını saklamak ve üzerine düşünmemek için, burnunu devamlı başkalarının hayatlarına sokuyor. Çocukluk arkadaşları Volkan, Bahar ve Mert onun için çok kıymetli çünkü bu hayatta onlardan başka kimsesi yok. Gelelim Sadakatsiz dizisinde Derya Samanlı'ya hayat veren Özge Özder'in hayatına...

Özge Özder kim? Kaç yaşında


Özge Özder, oyunculuk kariyeri ve özel hayatı ile magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. 1 Nisan 1978 yılında Ankara'da dünyaya gelen Elif Özge Özder, Orta okul ve liseyi Ankara Özel Yükseliş Koleji'nde okudu ve o yıllarda tiyatro ile tanıştı.

1996 yılında konservatuvar sınavlarına girmiş ve Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünü burslu olarak, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünü ise yüksek dereceyle kazanmıştır.

2000 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuş ve profesyonel oyunculuk hayatına BKM ile başlamıştır. 2001 yılından beri aktif olarak tiyatro sahnelerinde olan oyuncu 2004-2006 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Haziran Gecesi dizisinde canlandırdığı Lale adlı rol ile televizyonda da büyük başarı yakalamış, isim olarak akıllara kazınmıştır.

Show Tv'de yayınlanan Dudaktan Kalbe dizisinde canlandırdığı çelik prensesi Prenses Cavidan ise televizyon kariyerinin doruk noktası olmuştur. Televizyon ve sinema oyunculuğundaki başarısı ile günden güne dikkat çeken ve ünlü olan oyuncu tiyatro yapmaktan hiç vazgeçmemiş ve 2005 yılından beri sahneye çıktığı Şehir Tiyatroları bünyesinde halen görev yapmaktadır.



Üç Kız Kardeş oyununda Nataşa rolüyle gösterdiği performans ile Bedia Muvahhit ödülüne layık görülmiş, aynı rolle Afife Jale ve Sadri Alışık ödüllerine aday olmuştur. Leonce ile Lena oyununda Lena rolüyle yine Afife Jale ödülüne aday olan oyuncu, daha sonra FOX TV'de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Emel karakterini canlandırmıştır. Senaryo gereği komada olan Emel karakterinin ölmesi gerekiyordu fakat dizinin hayranları Özge Özder'e 'Emel'in ölmesini istemiyoruz' mesajları yollayınca ve bu mesajların sayısı oldukça yoğun olduğu için Emel karakteri ölmemiş komadan çıkıp Gül Çıkmazı'na geri dönmüştür. Dizi 19 Haziran 2014'te final yapmıştır.

Daha sonra Kehribar dizisinde Adile Yarımcalı rolünü oynamıştır ancak dizi 15 bölüm devam edebilmiştir. Özge Özder son olarak Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli dizide rol almıştır.

Şarkıcı Sinan Güleryüz ile evli olan Özder, şimdilerde 6 aylık hamile. Güzel oyuncunun bir kızı olacak.

Özge Özder'in rol aldığı yapımlar


Sadakatsiz (2020-)- Derya Samanli
Jet Sosyete (2019) - Sema (43. bölüm)
Mucize Doktor - 2019-2020 Kıvılcım Boysal
Umuda Kelepçe Vurulmaz - 2016-2017 Perihan
Kehribar - 2016 Adele Yarımcalı
Ulan İstanbul - 2014 Sevilay Karam
Umutsuz Ev Kadınları - 2011-2014 Emel
Ömre Bedel - 2009-2010 Aylin
Dudaktan Kalbe - 2007-2009 Prenses Cavidan Meriçoğlu Gün
Başka Semtin Çocukları - 2008 Gül
Sıfır Dediğimde - 2007 Genç Müberra
Sınav - 2006 Candan Hoca
İyi ki Varsın - 2006 Aslı
Umut Adası
Emret Komutanım - 2005 Sultan Hemşire
Uy Başuma Gelenler - 2004
Haziran Gecesi - 2004 Lale
İyi Aile Robotu - 2002 Çağla
Aşkın Mucizeleri - 2004
Estağfurullah Yokuşu - 2003 Didem
Hayat A.Ş. - 2003
Çifte Bela - 2001
Yeditepe İstanbul - 2001 Konuk Oyuncu
Dadı - 2000
Sonbahar Kadınları - 1998
Ferhunde Hanımlar