Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Sadakatsiz dizisinden üzen bir ayrılık haberi geldi. Diziden bir oyuncunun ayrılacağı konuşuluyor.

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Sadakatsiz dizisinden üzen bir ayrılık haberi geldi. Diziden bir oyuncunun ayrılacağı konuşuluyor. Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yeni bölüm yayınlayan Sadakatsiz'de olaylar karışmaya başladı. Üstüne üstlük bir de diziye gelen yeni oyuncular ile birlikte olaylar oldukça alevlendi. Sadakatsiz dizisine yeni gelen oyuncuların yanında bir de diziden ayrılan ve ekranlara veda eden isimler yer alıyor. Sadakatsiz'de son günlerde gündeme gelen ve gerçekleriyle dizinin seyrini değiştiren Selçuk'un diziden ayrılacağı söyleniyor. Dizide ortalığı karıştıran, serseri hareketleriyle olay yaratan ve yalnız tavırlarıyla izleyenleri kendisine çeken Selçuk diziden ayrılacak. Emir Tarık Tekin'in oynadığı Selçuk'un neden diziden çıkacağı, ne zaman çıkacağı izleyenler tarafından merak ediliyor. Sadakatsiz Selçuk diziden çıkacak mı?



Bu sezon başlayan ve başladığı günden beri izleyenleri adeta ekranlara kilitleyen Sadakatsiz dizisinde şok eden gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dizi tam gaz devam ederken dizide heyecanı arttırmak ve senaryoya uymak için bazı oyuncular dizinin oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Diziye yeni gelen oyuncuların yanı sıra Sadakatsiz dizisinden çıkan oyuncular da oluyor. Diziden son olarak çıkan Özge Gürel, hamile olduğu ve bebeğini kucağına alacağı için diziden ayrılmıştı. Özge Gürel'in canlandırdığı Derya karakterinin diziden çıkmasıyla diziye çok geçmeden yeni oyuncular gelmeye başladı. Sadakatsiz'e Issız Adam filmiyle tanıdığımız Cemal Hünal dahil oldu. Cemal Hünal, Sadakatsiz dizisinde Volkan'ın bir numaralı rakibi olan Sinan karakterine hayat veriyor. İşler böyle karışmışken diziden bir de ayrılık haberi geldi. Sadakatsiz Selçuk, diziden ayrılıyor!

Dizide son olarak Derin'in babası Haluk'un oğlu olduğunu söyleyen ve ortalığı karıştıran Selçuk, dizide şok etkisi yaratmıştı. Ne izleyenler ne de dizidekiler bu şok gelişmeyi beklemiyordu. Selçuk'un Haluk'un geçmişte yaşadığı bir aşk sonucu olduğu ortaya çıktı. Bununla birlikte Selçuk, Haluk ve diğerlerine bu durumu itiraf etti. Tüm bu olaylar olurken izleyenler Selçuk'un artık daha rahat ve iyi bir hayat süreceğini düşünmeye başlamıştı. Ancak dizi ile ilgili ortaya atılan iddia izleyenleri şaşırttı. Sadakatsiz Selçuk'un diziden çıkacağı söylendi. Dizide Selçuk'a hayat veren Emir Tarık Tekin, diziden ayrılıyor.

Sadakatsiz Selçuk Diziden Çıkıyor!

Dizide annesinin ortaya çıkması ve hayatı ile ilgili gerçekleri öğrenmesiyle birlikte bunalıma giren Selçuk, depresyon ile mücadele etmeye başlar. Bu zamana kadar hem çevresindekilere hem sevdiklerine hem de başka insanlara yaptığı kötülüklerden dolayı pişman olur. Bu zamana kadar yaptıklarını düşündükçe de Selçuk adeta delirir gibi olur. Annesinin varlığı Selçuk'a iyi gelmek yerine daha da kötü gelmeye başlar. Selçuk'un bu olumsuz hali uzun sürmeyecektir. Ortaya atılan iddialar doğrultusunda Sadakatsiz Selçuk diziden ayrılacak. Bu durumda Selçuk karakterine hayat veren Emir Tarık Tekin'de diziden çıkacak.



Emir Tarık Tekin Kimdir?

Şimdilerde Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine hayat veren Emir Tarık Tekin, başarılı oyuncu Şevval Sam'ın oğludur. Şevval Sam'ın oğlu olan Emir Tarık Tekin diğer adıyla Taro Emir Tekin, annesi gibi oyunculuk yolunda ilerlemektedir. Farklı tarzı ve yakışıklılığı ile izleyenleri etkileyen Emir Tarık Tekin'in kim olduğu, yaşı, sevgilisi ve hayatı merak ediliyor. Emir Tarık Tekin, 1997 yılında İstanbul'da doğmuştur. 24 yaşında olan Emir Tarık Tekin, Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğludur. Eğitim hayatında oldukça başarılı olan ve Oxford Üniversitesi'nde drama eğitimi alan Emir Tarık Tekin yakında ekranların aranan oyuncusu olacaktır. Bir zamanlar adı başarılı oyuncu Leyla Tanlar ile anılan Emir Tarık Tekin sonrasında Dilan Çiçek Deniz ile görüntülenmeye başlamıştı. Emir Tarık Tekin şimdilerde yabancı sevgilisi Sofia ile birliktedir. Emir Tarık Tekin'in boyu 1.84 metre ve kilosu 75 kg'dir.