Başrollerinde güzel ve başarılı oyuncu Cansu Dere ve yetenekli oyuncu Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisinde heyecan bir dakika olsun bitmek bilmiyor. Dizide yaşanan gelişmeler ile izleyenler adeta şaşkına dönmüş durumda.

Başrollerinde güzel ve başarılı oyuncu Cansu Dere ve yetenekli oyuncu Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisinde heyecan bir dakika olsun bitmek bilmiyor. Dizide yaşanan gelişmeler ile izleyenler adeta şaşkına dönmüş durumda. Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan ve her yayınlandığı gün, reyting rekoru kıran dizi de yeni gelişmeler yaşanacak. Sadakatsiz dizisinde yer alan Selçuk karakteri ile Volkan'ın tartışması dizide oldukça konuşuluyor. Volkan'ın Selçuk ile tartışması sonucunda ikili arasında iteleme ile başlayan bir kavga başlayacaktır. Yumruk yumruğa kavga eden ikili, inşaat alanında kavga etmeye başladı. İzleyenler bu kavga sahnesinde nefeslerini tuttu. Bu kavga sahnesi sonucunda ise Selçuk'un inşaattan düşerek hayatını kaybedeceği söylendi. Bu söylenti ile beraber Sadakatsiz dizisi izleyenleri de araştırmalara başladı. Sadakatsiz dizisinde yer alan Selçuk ölecek mi ? Sadakatsiz Selçuk ölecek mi ? Sadakatsiz Selçuk diziden ayrılıyor mu ? Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisinden ayrılacak mı ?

Sadakatsiz Selçuk Ölecek Mi ? Tarık Emir Tekin Diziden Ayrılıyor Mu ?

Sadakatsiz'in son bölümünde yaşanan olaylar Selçuk ölecek mi sorularını doğurdu. Sadakatsiz dizisinde yer alan Selçuk karakteri ve Nil arasında bir türlü çözüme ulaşamayan konular var. Sadakatsiz'in son bölümünde Nil, Selçuk'un arkasından gizli gizli iş çevirir. Nil'in Asya ile kendi arkasından gizli gizli iş çevirdiğini duyan Selçuk, çok öfkelenir. Öfkelenen ve sinirlerine hakim olamayan Selçuk, Nil'i takip eder. Selçuk tarafından takip edildiğini fark eden Nil, kaçmaya başlar. Selçuk'tan kaçan Nil, kaçarken o esnada gördüğü bir inşaata saklanır. Nil'i kovalayan Selçuk'da intikam almak için Nil'in arkasından inşaata girer. İnşaatta Nil ve Selçuk arasında heyecan dolu bir kovalamaca yaşanmaya başlar. Bu esnada bu kovalamacaya bir de Asya'nın eski kocası Volkan'da dahil olur. Volkan'ın da dahil olması ile üçlü arasında heyecan dolu bir kovalamaca başlar. İnşaatta yaptıkları tehlikeli kovalamaca sonucunda Volkan ve Selçuk kavga etmeye başlar. Tekme tokat kavga eden ikiliyi ayırmak için Nil'de kavgaya dahil olur. Tam bu esnada ise inşaattan bir kişi aşağıya düşer. Dizide kimin inşaattan aşağıya düştüğü gösterilmese de izleyenler Selçuk'un inşaattan düştüğünü düşünüyor. İnşaattan düşen Selçuk'un Sadakatsiz'den ayrılacağı söyleniyor. Sadakatsiz Selçuk ölecek mi sorusuna cevabı ise bu bölümde göreceğiz.



Sadakatsiz Selçuk Öldü Mu ?

İzleyenler, dizinin her bir sahnesini çok dikkatle izliyor. Ancak bu sahneyi izleyenler ekstra bir dikkat ile izledi. Volkan ve Selçuk'un kavgasında inşaattan düşenin Selçuk olacağına eminler çünkü ikili arasındaki kavgada yaşanan detaylar, bunu gösteriyor. Selçuk ve Volkan kavga ederken Nil'de ikiliyi ayırmak için dahil oldu. Nil, Selçuk'u korumak için Volkan'ı durdurmaya çalışıyordu. Nil, Volkan'ı tutmaya çalışıyordu ve bu esnada ikili kavga ediyordu. Selçuk ve Volkan'ın kavgasında inşaattan aşağı düşenin Volkan değil, Selçuk olduğuna izleyenler emin oldu.