Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'de üzücü ayrılık! Seyirciler ayrılık haberini öğrenir öğrenmez dizinin sosyal medya hesaplarını kitlediler. "Giderse İzlemeyiz" yazan seyircilere yanıt ne geldi? Sadakatsiz dizisinin sevilen ismi diziden a

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...
Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'de üzücü ayrılık! Seyirciler ayrılık haberini öğrenir öğrenmez dizinin sosyal medya hesaplarını kitlediler. "Giderse İzlemeyiz" yazan seyircilere yanıt ne geldi? Sadakatsiz dizisinin sevilen ismi diziden ayrılacak mı? Son karar ne oldu?

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrolünde yer aldığı Sadakatsiz dizisinde ayrılık haberi hiç beklenmedik bir isimden geldi. Dizinin Selçuk'u Tarık Emir Tekin'in diziye veda edeceği açıklandı. Selçuk karakterinin diziye veda edeceğine inanılmazken, iddia önemli bir yerden gelince seyirci çıldırdı.

Çarşamba akşamları reytinglerde zirvede yer alan Sadakatsiz dizisinin kuşkusuz en çok konuşulan ismi Selçuk. Tarık Emir Tekin'in canlandırdığı Selçuk karakteri dizinin başında ve orjinalinde bu kadar yer edinmezken, seyirci tarafından çok sevilince rolü uzatılmıştı. Hatta son bölümlerde Selçuk'un hikayesi daha bir merak uyandırmıştı.

"DİZİYE VEDA EDECEK"

Ancak Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Selçuk karakterinin diziye veda edeceğini duyurdu. Koloğlu yazısında "Bunalımda... Haluk'un oğlu olduğu ortaya çıkan Selçuk (Taro Emir Tekin) bugüne kadar yaptıklarının hesabının altında eziliyor. Annesinin varlığı daha da dibe götürüyor onu. Duyumlar ve bilgiler Selçuk'un diziye veda edeceği yönünde." diyerek yazdı.

Bu haberler üzerine Selçuk hayranları dizinin ve kanalın sosyal medyasını yorum yağmuruna tuttu. Selçuk karakterinin dizide kalmasını gerektiğini söyleyen izleyiciler "Selçuk için izliyorum. Ne demek ayrılacak? Lütfen karakteri göndermeyin" diyerek yazdı.

Şevval Sam'ın oğlu olan Tarık Emir Tekin canlandırdığı Selçuk karakteri ile büyük beğeni toplamış özellikle genç kızların hayranlığını kazanmıştı. Selçuk son bölümde babasının Haluk olduğunu öğrenmiş ve Derin'in kurduğu işin açılış partisinde kameraların ve davetliler önünde her şeyi söylemiş ve tüm Tekirdağ'a durumu ilan etmişti.