Yapımını Limon Film'in üstlendiği ve bu yıl final yapıp yapmayacağı gündem olan Savaşçı dizisi ile ilgili hazırlıklar devam ediyor. Son olarak Fox ekranlarından Kanal D'ye transfer olan ve kadrosu tamamen değişen Savaşçı'nın yeni oyuncularından haberler

Yapımını Limon Film'in üstlendiği ve bu yıl final yapıp yapmayacağı gündem olan Savaşçı dizisi ile ilgili hazırlıklar devam ediyor. Son olarak Fox ekranlarından Kanal D'ye transfer olan ve kadrosu tamamen değişen Savaşçı'nın yeni oyuncularından haberler bir bir geliyor. Bunlardan biri de Erkan Meriç oldu. Haliyle Savaşçı Bektaş Subaşı kimdir? Erkan Meriç  kim, kaç yaşında? merak edildi.

Adını Sen Koy dizisinde canlandırdığı Ömer karakteriyle şöhreti yakalayan Erkan Meriç, yıllar sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yıllardır başrol istediği için projede yer almayan Meriç, istediği parayı da alamasa da Limon Film'in başrol teklifin kabul etti. Peki Erkan Meriç, Savaşçı dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Erkan Meriç oynadığı diziler hangileri

İddialara göre Erkan Meriç, Savaşçı dizisinde Bektaş Subaşı karakterine hayat verecektir.

Savaşçı Bektaş Subaşı kimdir?

Savaşçı'nın yeni karakteri Bektaş; başarılı ve gözü karar bir asker, kaliteli bir insan ve vatanı için canını feda edebilecek bir vatan evladıdır.  30’lu yaşların başında olan binbaşı Bektaş Subaşı Kılıç Timinin yeni komutanlarındandır. Ülkenin bir çok bölgesinde terör ve terörist ile mücadele eden Bektaş Subaşı bekardır. Bu zamana kadar gönlüne sadece bir kızı alan Bektaş sevdiğini de teröristler tarafından şehit edilince aşka küsmüştür.

Bektaş bir dönem milli istihbarat teşkilatında görev almış bir istihbarat elemanı olarak çok özel operasyonlara imza atmıştır. Çok iyi derece de İngilizce, Arapça ve Kürtçe bilmektedir.



Erkan Meriç kimdir? Hangi dizilerde oynadı

Erkan Meriç 25 Temmuz 1986 da Adana’da dünyaya gelmiştir. 35 yaşının içinde olan Erkan Meriç Mersin Üniversitesi Elektronik Otomasyon Bölümü mezunudur. İlk olarak sanat hayatına model olarak başlayan Erkan Meriç daha önce de kaleci olarak profesyonel futbol takımlarında yer aldı. Erkan Meriç 194 cm boyundadır kilosu ise 83’dür. 2009'da dünyanın en iyi erkek modeli seçilen ve Türkiye’de daha önce sadece Kıvanç Tatlıtuğ’un ulaştığı bu başarıyı elde eden Erkan Meriç, ilk ekran deneyimini 2007'de Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde yer aldı. Daha sonra 2014'te Beyaz Karanfil dizisinde yer alan Meriç, Adını Sen Koy dizisinde üç sezon hayat verdiği Ömer karakteri ile yer aldı.

Erkan Meriç’in bilinen tek sevgilisi şuanda Çukur dizisinde yer alan Hazal Subaşı olmuştur. Adını Sen Koy dizisinde partner olan ikili dizi bittikten sonra ayrıldı.

Savaşçı ne zaman başlayacak?

Savaşçı dizisinin yeni sezonu Ocak 2021’den sonra yeni oyuncu kadrosu, yeni konusu ve yeni kanalı ile izleyicisi karşısında olacak. Savaşçı'nın yayın tarihi henüz tarihi belli olmasa da Kanal D ekranlarında ve pazar akşamları izleyici karşısına çıkması bekleniyor.