Savaşçı bitti mi final mi yaptı? FOX TV ekranlarında  yayınlanan Savaşçı dizisi neden yayınlanmıyor? Savaşçı 11 Ekim var mı yok mu? Bu hafta Savaşçı dizisi olacak mı? Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Savaşçı dizisi akıbeti merak ediliyor. Peki Savaş

Savaşçı bitti mi final mi yaptı? FOX TV ekranlarında  yayınlanan Savaşçı dizisi neden yayınlanmıyor? Savaşçı 11 Ekim var mı yok mu? Bu hafta Savaşçı dizisi olacak mı? Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Savaşçı dizisi akıbeti merak ediliyor. Peki Savaşçı bitti mi final mi yaptı?



Savaşçı final mi yaptı?



FOX TV ekranların sevilen dizisi Savaşçı hayranlarına üzücü haber. Savaşçı dizisi bu hafta yine yayınlanmıyor. Her hafta ekranda rekorlar kıran Savaşçı dizisi yeni bölümü var mı yok mu yayınlanacak mı merak ediliyor. Peki Savaşçı 100. bölüm ne zaman? Savaşçı 11 Ekim pazar günü var mı yok mu?

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!


Savaşçı 11 Ekim var mı yok mu?



FOX TV ekranların sevilen dizisi Savaşçı 11 Ekim 2020 pazar günü yayınlanmayacak. Savaşçı dizisi bu sezon hiç sete çıkmadı. Ekranlara gelen bölümler geçen sezondan çekilen bölümlerdi. Savaşçı dizisinin akıbetiyle ilgili FOX TV cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı. Savaşçı bundan sonra olacak mı yayınlanacak mı bilinmiyor.



11 Ekim 2020 FOX TV yayın akışı değişti!



FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisi 11 Ekim 2020 Pazar günü FOX TV'den çıkartıldı. Savaşçı dizisi yerine Öğretmen dizisi yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Savaşçı artık yayınlanmayacak. FOX TV ve Savaşçı kesin olarak yol ayrımına gitti ancak dizi başka kanalda başlar mı henüz bilinmiyor.



Savaşçı dizisi hayranları dizilerine yapılan bu luzüm üzerine FOX TV'ye oldukça sinirli olduğu öğrenildi.