FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisi yayından kaldırıldı. Yayınlandığı her pazar günü rekorlar kıran Savaşçı dizisi FOX TV yayın akışından çıkartıldı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisi yayından kaldırıldı. Yayınlandığı her pazar günü rekorlar kıran Savaşçı dizisi FOX TV yayın akışından çıkartıldı. Savaşçı dizisi bu akşam ekranlara gelmesi beklenen yeni bölümü yayınlanmayacak. Peki Savaşçı dizisi neden yok? Savaşçı dizisi yayından mı kaldırıldı?



Savaşçı dizisi hayranlarına kötü haber!



FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Savaşçı dizisinin akıbeti merak ediliyor. Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Savaşçı dizisi FOX TV yayın akışından çıkartıldı. savaşçı 4 Ekim pazar akşamı ekranlara gelmeyecek. Savaşçı dizisi yerine 7. Koğuştaki Mucize filmi ekranlara gelecek. 11 Ekim tarihinde ise FOX TV ekranlarında Savaşçı dizisi yerine Öğretmen dizisini göreceğiz. Peki Savaşçı dizisi neden yayınlanmıyor! Savaşçı neden final yaptı?



Savaşçı pandemi nedeniyle çekilemedi!





Savaşçı 3 haftadır ekranlara gelen bölümleri stok bölümüydü. Savaşçı dizisi henüz sete çıkmadı ve FOX TV yayın akışında düşünülmüyor. Başka bir kanal Savaşçı dizisiyle anlaşır mı bilinmez, bu sezona 11 diziyli giren ve ilk olarak Bay Yanlış dizisini bitiren yapımın 2 dizisi daha hazırlanıyor. FOX TV Savaşçı dizisi yerine Öğretmen, Bay Yanlış dizisi yerine Kimsesizler ve Baraj dizisi yerine de Kefaret dizisini ekranlara getirecek.



Savaşçı ne oldu? Yayından mı kalktı!





FOX TV, Savaşçı dizisini çok önceden bitirme kararı almıştı. Gerek ödemelerle ilgili problemler gerek sürekli setin durması FOX TV ve Savaşçı dizisi yapımcısının arasını açmıştı. Bu sezon Savaşçı dizisi FOX TV'de tanıtılmadı bile. Hal böyle olunca Savaşçı dizisi stok bölümleri biter bitmez yayından kalktı. Savaşçı dizisi tekrar ekranlarda olur mu başka bir kanala mı geçer kimse bilmiyor.

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...


Savaşçı 4 Ekim 2020 var mı yok mu?



Savaşçı dizisiyle ilgili en çok merak edilen soru Savaşçı bu akşam yeni bölümü var mı? Savaşçı dizisi yeni bölümü yayınlanacak mı? Savaşçı dizisi 4 Ekim 2020 Pazar günü yok. Savaşçı dizisi yerine sinema da rekorlar kıran 7. Koğuştaki Mucize filmi ekranlara gelecek.