Star TV'nin çok sevilen dizisi Sefirin Kızı değişen oyuncu kadrosuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Her pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül, Uraz Kayılaroğlu ve Bülent Şakrak'ın ayrılmasının a

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Star TV'nin çok sevilen dizisi Sefirin Kızı değişen oyuncu kadrosuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Her pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül, Uraz Kayılaroğlu ve Bülent Şakrak'ın ayrılmasının ardından başta Tuba Büyüküstün olmak üzere kadro genişlemeye devam ediyor. Senaryonun yan hikayelerle desteklendiği dizide son olarak Dudu ve Yahya ilişkisi Efeoğlu Konağı'nı karıştırmıştı. Ancak işlerin sanıldığı gibi olmadığı ortaya çıktı. Peki Sefirin Kızı Ahmet kimdir? Dudu'nun bebeğinin gerçek babası kim? İşte detaylar...

Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüksütün'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde yeni bir dönem başladı. Nare ve Gediz'in gidişiyle Sancar ve Melek için yepyeni bir hayat başladı. Öte yandan Efeoğlu Konağı'nda Elvan ve Yahya için durumlar aynıdır. Elvan'ın hamileliğinin ardından; Dudu'nun da Yahya'dan bebek beklediğini söylemesi işleri çıkmaza sürükledi. Fakat buna izleyici de inanmadı. Bunun ardından Sefirin Kızı Dudu'nun bebeğinin babası Yahya mı değil mi? merak edildi. Öte yandan Dudu'nun peşinden ayrılmayan Ahmet ise merak konusu oldu. Biz de sizler için bu soruları haberimizde yanıtladı.


Sefirin Kızı Ahmet kimdir?


Sefirin Kızı dizisinin yeni karakterlerinden Ahmet, Dudu’nun üniversiteden sevgilisidir. Dudu, üniversitede okurken Ahmet ile tanışmış ve ona aşık olmuştur.  Ancak zengin bir kadın bulan Ahmet, Dudu'dan ayrılmış ve onunla evlenmiştir. Yıllar sonra eşinden boşanan Ahmet, kendisini reddedemeyeceği için Dudu’nun peşinden gelmiştir.

Sefirin Kızı Dudu'nun bebeğinin babası kim?


Dudu, yıllar sonra Ahmet'le karşılaşmış ve o gece alkol almıştır. Alkolün etkisi ile ne yaptığını bilmeyen Dudu, Ahmet ile birlikte olmuş ve o gece hamile kalmıştır. Yani Yahya, Dudu’nun kendisinden hamile kaldığını düşünse de Dudu’nun bebeğinin babası Yahya değil Ahmet’tir.

Ancak Ahmet, Dudu'nun peşini bırakmayacaktır. Özellikle Yahya’nın kısır olduğunu öğrenen Ahmet Elvan’ın da hamile olduğunu öğrenince Dudu’nun o gece kendisinden hamile kaldığını anlayacak ve bunu ispatlamak için elinden geleni yapacaktır.

Çocuğun kendisinden olduğuna emin olan Yahya, Ahmet'e hiç inanmayacak. Buna daha fazla dayanamayan Dudu ise gerçeği itiraf edecektir.