Başrollerini Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in paylaştığı Sefirin Kızı dizisi 15 Mart Pazartesi akşamı 44. bölümüyle ekranlara geldi.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
Başrollerini Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in paylaştığı Sefirin Kızı dizisi 15 Mart Pazartesi akşamı 44. bölümüyle ekranlara geldi. Dudu'nun hamileliğinin ardından Yahya'yı ikna eden annesi Halise Efe, ikilinin evlenmesi için ön ayak oldu. Dudu'nun bebeğinin babasının Ahmet olduğunu bilse de soylarının devam etmesini isteyen Halise, kendince planını yaptı. Ancak nikah sırasında Yahya, Dudu'ya hayır dedi. Bunun üzerine Sefirin Kızı Dudu kimdir? merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik.


Sefirin Kızı Dudu kimdir?


Sefirin Kızı dizisine Dudu, aylar önce Gülsiye'nin yeğeni olarak diziye dahil oldu. Sancar'ın yardımıyla marinada işe giren Dudu, Yahya ile arasında bir yakınlaşma olunca bunun üzerine gitti. Bu arada Yahya'nın Elvan'dan uzaklaşması da Dudu'nun ekmeğine yağ sürdü. Ancak Dudu bu süreçte eski sevgilisi Ahmet ile birlikte oldu ve ondan hamile kaldı. Tabi bu durumu lehine çevirmek isteyen Dudu, bebeğin babasının Yahya olduğunu söyledi.

İşte Sefirin Kızı son bölümde de Halise, soylarının devamı için Dudu'nun bebeğini kabul etti ve Yahya ile ikisini nikah masasına oturttu. Ancak Yahya'nın hayır demesi herkesi şoke etti.

Öte yandan Sefirin Kızı dizisinde Dudu karakterine güzel oyuncu İlayda Ildır hayat veriyor. Gelelim İlayda Ildır kimdir, kaç yaşında? sorularının yanıtlarına...

Sefirin Kızı'nın Dudu'su İlayda Ildır kim?


10 Şubat 1996 doğumlu olan İlayda Ildır 23 yaşındadır. Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Bilinen tek dizisi Söz dizisidir. Söz dizisinde Nazlı karakteri ile Albay Erdem’in kızı Ataş Acar’ın nişanlısı olarak çok önemli bir karaktere hayat vermiştir. İlayda Ildır, 2017'de Aşk Laftan Anlamaz dizisi kadrosunda yer almış ancak castta ismi yer almamıştır. Alican Okumuş ile sevgilidir.