Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı, pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Başrollerini Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu ve Engin Akyürek'in paylaştığı Sefirin Kızı git gide düşen reytingleriyle gündeme geliyordu.

Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı, pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Başrollerini Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu ve Engin Akyürek'in paylaştığı Sefirin Kızı git gide düşen reytingleriyle gündeme geliyordu. Ancak diziden bir de ayrılık haberi geldi. İlk bölümden bu yana Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisinden ayrılmaya karar verdi. Bunun ardından Sefirin Kızı Gediz neden ayrıldı? Uraz Kaygılaroğlu geri dönecek mi her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu detayları haberimizde derledik.

Son birkaç bölümdür eski iyi Gediz'in yerinde yeller estiği Sefirin Kızı'nda; Nare'ye takıntılı, Sancar'a öfkeli bir Gediz görüyorduk. Bu durum izleyenlerin hoşuna gitmediği için geçtiğimiz hafta bu durum düzelmeye başladı. Ancak tam Gediz, Sahra'yı sevecek mutlu olacak derken; Sahra'nın ölümüyle bu durum tersine döndü. Gediz'in Nare ile evlenmesiyle işlerin sarpa sardığı Sefirin Kızı'ndan flaş bir ayrılık kararı geldi.


Sefirin Kızı Gediz neden ayrıldı?


Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gediz'i canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, dizinin yapımcısıyla konuşarak ayrılmaya karar verdi.  Ancak bu veda hemen olmayacak. Sefirin Kızı'nda Gediz bir süre daha boy göstermeye devam edecek.

Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu'nun diziden neden ayrıldığı ile ilgili henüz net bir bilgi verilmedi. Fakat bu durum senaryo gereği ya da bir anlaşmazlık nedeniyle değil, yakışıklı oyuncunun veda etmek istemesi nedeniyle olacak.

Gediz, Sefirin Kızı dizisine geri dönecek mi?


Yukarıda da söylediğimiz gibi Gediz bir süre daha Sefirin Kızı dizisinde kalacak. Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu'nun diziden nasıl ayrılacağı da belli değil. Tahminlerimize göre Gediz ya olduğu yeri terk ederek çok uzaklara gidecek ya da ölerek diziden çıkacak. Hal böyle olunca Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı'na geri dönecek mi? merak konusu oldu.

Ancak Uraz Kaygılaroğlu diziden kendi isteğiyle ayrıldığı için geri dönmesi de pek mümkün görünmüyor.


Sefirin Kızı'na tepki yağıyor!


Sefirin Kızı son haftalarda birçok eleştiriye maruz kalıyor. Tabii bu durum dizinin reytinglerini de etkiliyor. İzleyenler, dizide gelişen olaylara çok kızarken, pek çok kişinin ‘saçmalamışlar’ şeklinde yorumları dikkat çekti. Bir andan değişen dengeler ve sürekli kötülüğün Nare ile Sancar'ı bulması kaba tabirle herkese gına getirdi.

Tabii bu duruma Gediz ve Nare'nin evlenmesi de çanak tuttu. Uzun süre izleyenlerin göz bebeği olan Gediz'in son haftalarda bambaşka bir adama evrilmesi ve Sancar'ın pırlanta gibi parlaması destanın geri dönmesine sebep oldu. İki aşığın tam evleneceği sırada Nare’nin vazgeçmesi herkesin canını bir hayli sıkmıştı.

Haftalar sonra birden ortaya çıkan Nare'nin babası ve akabindeki tehditleri ise akışı bir kez daha değiştirdi ve Gediz ile Nare evlenmek zorunda kaldı. Tabi bundan hapiste olan Sancar'ın haberi yoktu. Tüm bu yaşananlara izleyenlerden de tepki yağdı. Zorlu rakipleri karşısında reytingleri de iyice düşen Sefirin Kızı'nın acilen toparlanması şart oldu. Zira bunu gerçekleştirmek isteyen yapımcı senarist değişikliğine gitti ve Eylem Canpolat güçlü kalemiyle kadroya dahil oldu.

Eğer Sefirin Kızı izleyicilerinin eleştirilerine kulak vermez ve bu akış devam ederse; dizi kısa sürede ekranlara veda etmek zorunda kalabilir. Bu durumda Uraz Kaygılaroğlu'nun ayrılık kararı almasındaki haklılığını ortaya koyacaktır.