Star TV ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Sefirin Kızı hayranlarına müjdeli haber! Bu hafta Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek programa konuk oluyor! Birbirinden eğlenceli sorulara beraber cevap verecek olan Tuba ve Engin hayranlarına unutulm

Star TV ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Sefirin Kızı hayranlarına müjdeli haber! Bu hafta Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek programa konuk oluyor! Birbirinden eğlenceli sorulara beraber cevap verecek olan Tuba ve Engin hayranlarına unutulmaz bir 30 dakika izlettirecek!

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek programa çıkıyor!



Yıllar sonra Sefirin Kızı dizisiyle buluşan Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek hayranları tarafından Kara Para aşk dizisinden itibaren yan yana görüntülenmek hep istemişlerdi! İkinci kez bir dizide, Sefirin Kızı dizisinden başrol oynayan oyuncular rol değil kendileri olarak programa çıkıyor!

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek Onedio soruları cevaplıyor!

Çekimleri farklı bir ilde devam ettiği için İstanbul'a ara sıra gelen Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün soluğu Onedio stüdyolarında aldı! Onedio takipçileri tarafından sorulan sorulara cevap verecek çift çekimleri yapmak üzere binaya geldi!

Engin Akyürek ve Tuba büyüküstün Onedio soru cevapları ne zaman?

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek Onedio soru cevap videosu haftaya yayınlanacak. Hayranları Tuba ve Engin izlemek için 1 hafta beklemek zorunda kalacaklar! Ancak programın kısa sürede tüm trendleri sallayacağı düşünülüyor!