Sefirin Kızı Sahra neden ayrıldı diziye veda mı etti? Geri gelecek mi? her yerde aranmaya başladı. Star TV'nin pazartesi dizisi Sefirin Kızı'nda bir ayrılık daha yaşanıyor.

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!
Sefirin Kızı Sahra neden ayrıldı diziye veda mı etti? Geri gelecek mi? her yerde aranmaya başladı. Star TV'nin pazartesi dizisi Sefirin Kızı'nda bir ayrılık daha yaşanıyor. Birkaç hafta önce diziye dahil olan ve Gediz'le yaşadıklarıyla adından söz ettiren Sahra neden diziden çıktı? Deniz Işın, Sefirin Kızı dizisine geri dönecek mi? merak konusu oldu. İşte detaylar...

Başrollerinde Uran Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in paylaştığı Sefirin Kızı dizisine birkaç bölüm önce katılan Sahra, Akın’ın üvey kardeşi ve Sancar’ın doktoruydu. Akın'ın ölümünden sonra kasabaya gelen Sahra, ağabeyini arıyordu. Gediz'in ağabeyi Akın'ın öldüğün söylemesinin ardından kötülük yapmaktan geri durmayan Sahra, Nare ve Sancar'ı bitirmek için uğraştı. Nare'nin arkadaşı gibi davranıp; kuyusunu kazan Sahra, Menekşe'nin hamilelik yalanına ortak oldu.

Deniz Işın, Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı mı?


Sefirin Kızı'nda ilerleyen bölümlerde; Sahra, Akın’ın mirasının ona kalmayacağını öğrendi. Sahra'yı sırf Akın'ın parası için yanında tutan Kahraman ise bütün mirasın Nare’ye kalacağını öğrenince onun ölmesine karar verdi. Ardından geçtiğimiz hafta Sahra, Akın’ın intikamı için Sancar’a silah doğrulttu ancak Gediz ondan önce davrandı ve Sahra'yı vurdu.

Böylece son bölümlerde Sahra’nın sevgilisi gibi davranan Gediz, onu öldüren kişi oldu. Sahra'nın vurulup ölmesiyle Deniz Işın, Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı.


Sefirin Kızı Sahra geri dönecek mi?


Sefirin Kızı'nda Sahra, senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Çünkü Sahra'nın Gediz'le yaşadığı aşk sona ermişti. Ayrıca esas intikam ve miras için gelen Sahra, Sancar’ı öldürmek için kazdığı kuyuya kendi düştü. Özetle senaryo gereği ölerek diziye veda eden Sahra yani Deniz Işın, Sefirin Kızı dizisine geri dönmeyecektir. Daha önce de söylediğimiz gibi hikayede bir yeri kalmadı.

Sefirin Kızı'nın Sahra'sı Deniz Işın kimdir? Hangi dizilerde oynadı


Deniz Işın 28 Mayısıs 1992 İzmir doğumludur. 1.69 cm boyunda olan Işın, 54 kilogram ve mavi gözlüdür. İkizler burcu olan güzel oyuncu Ege Üniversitesi Kimya bölümü mezunudur. Yüksek Lisansta yapan genç oyuncu eğitimini Malzeme Bilimi ve Mühendisliği üzerine yapmıştır.

İstanbul ve İzmir'de 3 yıl süre ile oyunculuk eğitimi alarak farklı kurum ve kurluşlarda oyunculuk yapan güzel oyuncu daha sonrasında yan rollerde dizilerde boy göstermeye başlamıştır. Güzelliği ve oyunculuğu ile kısa sürede dikkatleri üzerinde toplayan Deniz Işın Sefirin Kızı dizisine Sahra karakteri olarak katılmıştır.

Deniz Işın'ın rol aldığı diziler

2019 – Her Yerde Sen (Merve Mutlu)
2020 – İyi Günde Kötü Günde (Seda)
2020 – Sefirin Kızı (Sahra)