Star TV'nin çok sevilen dizisi Sefirin Kızı, ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin masum karakterlerinden biri olan Zehra çok merak edildi.

Star TV'nin çok sevilen dizisi Sefirin Kızı, ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin masum karakterlerinden biri olan Zehra çok merak edildi. Kavruk'a olan ilgilisi yavaş yavaş ortaya çıkan Zehra, sosyal medyada da ilgi çekti. Peki Sefirin Kızı Zehra kimdir? Gerçek adı ne? Normal hayatta da engelli mi? 



Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in paylaştığı Sefirin Kızı, her pazartesi yeni bölümüyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Temiz kalbi ve ışıl ışıl güzelliğiyle konağın neşesi olan Zehra büyük ilgi çekiyor. Öte yandan geçirdiği kaza sonucu sakat kalan Zehra'nın gerçek hayatta da sakat olup olmadığı merak konusu oldu. 





Sefirin Kızı Zehra kimdir?



Sancar Efe’nin en küçük kız kardeşi, Halisefe’nin tek kızı, 20 yaşlarında güzeller güzeli bir kız!.. Aynı zamanda köyün meczubu Kavruk Ömer’in de yüreğinde sakladığı gizli sevdası. Senaryo gereği ayağı aksak olan Zehra, adeta bir sevgi böceği. Peki Zehra nasıl sakat kaldı?



Zehra, Gediz'in ablası Müge ile çıktığı otomobil yolculuğunda büyük bir kaza geçirmiş ve Kahraman Boz'un eşi bu kazada vefat etmişti. zehra da bu kazada sağlam olan ayağını kaybetmişti.

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!


Sefirin Kızı'nın Zehra'sı Cemre Öktem kimdir? Hangi dizilerde rol aldı



Sefirin Kızı’nda ‘Zehra’ karakterindeki Cemre Öktem, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Öktem, ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında Aşk ve Mavi dizisinde yaşadı.  Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunu olan Cemre Öktem, Dokuz Eylül Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nde eğitimine devam ediyor.



Cemre Öktem’in daha önce rol aldığı diziler ve filmler:



2019-2020 – Sefirin Kızı (Zehra) (TV Dizisi)



2017 – Bu Şehir Arkandan Gelecek (Ayşe) (TV Dizisi)



2016 – Aşk ve Mavi (Gülsüm) (TV Dizisi)