Usta sanatçı Rasim Öztekin'in ani ölümü tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Başrolünde oynadığı Seksenler dizisi oyuncuları da tiyatro ve sinema oyuncusu Fehmi babanın acı kaybı ile sarsıldı.

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!
Usta sanatçı Rasim Öztekin'in ani ölümü tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Başrolünde oynadığı Seksenler dizisi oyuncuları da tiyatro ve sinema oyuncusu Fehmi babanın acı kaybı ile sarsıldı. Dizi seti dev kayıptan sonra toparlanmaya çalışırken kadroya yeni bir oyuncunun dahil olduğu öğrenildi.



Daha çok tiyatrocu kimliği ile tanınan oyuncu Ecmel İs'in hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Seksenler' in kadrosuna dahil olduğu bildirildi.

Arka Sokaklar dizisinde Ceren karakterini canlandıran Ecmel  İs, Seksenler dizisinin kadrosuna dahil olarak ikinci dizisi ile ekranlara gelecek.



 

Ecmel İs kimdir?

33 yaşındaki Ecmel İs; Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’da mezunudur. Daha sonra Ankara Devlet Tiyatrosu’da çalışmaya başlamış ve birçok tiyatro oyununda yer almıştır. Yer aldığı tiyatro oyunundan bazıları ise şunlardır:

2020 - Ben Varım

2019 - Emlakçıyı Beklerken

2019 - Anneme Artık Dur Lazım