Bir Zamanlar Çukurova gündemde kalmaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova konusu, karakterleri ve senaryosu kadar oyuncuları ile de sık sık gündeme geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova gündemde kalmaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova konusu, karakterleri ve senaryosu kadar oyuncuları ile de sık sık gündeme geliyor. Bir Zamanlar Çukurova oyuncularından Selin Genç, izleyenleri etkilemeyi ve şaşırtmayı başardı. Bir Zamanlar Çukurova'da bir oyuncu gelirken bir oyuncu gitmeye devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları dahi diziden çıkarken dizinin Gülten'i dizinin ilk bölümünden beri oyuncu kadrosunda yer alıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son günlerde güzelliği ve yeteneği ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Selin Genç, popülerliği gün geçtikçe artan oyuncular arasına girdi. Bir Zamanlar Çukurova Gülten'in gerçek hayattaki hali görenleri şaşkına çevirdi. Şubat ayında soğuklara aldırış etmeden denize giren ve bunu sosyal medya hesabından paylaşan Selin Genç'e yorum yağdı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde pek çok ünlü isim yer alıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosunda; Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Selin Yeninci, Bülent Polat, Melike İpek Yalova ve Selin Genç gibi çok sayıda başarılı isim yer alıyor. Genç ve dinamik kadrosu ile sık sık adından söz ettiren dizi, birçok yeni oyuncuya da şöhret kapılarını araladı. Bir Zamanlar Çukurova sayesinde ünlü olan ve adını duyuran oyunculardan biri de güzelliği ile göz dolduran Selin Genç oldu. Selin Genç'in sosyal medya paylaşımlarını görenler Selin Genç'in Bir Zamanlar Çukurova'da canlandırdığı Gülten karakterinden ne kadar farklı olduğunu gördü. Bir Zamanlar Çukurova'da kendi halinde sessiz ve hor görülmüş Gülten karakteri ile ekranlara gelen Selin, gerçek hayatta bambaşka biri çıktı. Selin Genç'in gerçek hayattaki halini görenler çok şaşırdı.



Geçtiğimiz günlerde Bir Zamanlar Çukurova'da tecavüz sahnesi ile gündeme gelen Selin Genç, oyunculuğu ve güzelliği ile oldukça beğeni topluyor. Bir Zamanlar Çukurova'da Gülten karakterinin tecavüze uğramasını gerçekmiş gibi anlatan ve izleyenleri etkilemeyi başaran Selin Genç, övgüyü hak etti. Selin Genç'in başarılı oyunculuk performansını görenler, başarılı oyuncunun sosyal medya hesabını ve kim olduğunu araştırmaya başladı. Kış ayında bikinili denize giren ve bunları fotoğraflayıp instagram hesabından paylaşan Selin Genç, araştırılmaya başlandı. İzleyenler, Selin Genç kimdir, kaç yaşında, boyu kaç gibi sorular sormaya başladı. Peki, bikinili paylaşımları ile dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu Selin Genç kimdir?

Selin Genç Kimdir?

Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova'da Gülten karakterine hayat veren başarılı oyuncu Selin Genç'in kim olduğu merak edildi. İzleyenler Selin Genç'in kim olduğunu, hayatını merak etmeye başladı. Selin Genç, 26 Haziran 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. 26 yaşında olan Selin Genç. Haziran ayında 27 yaşına girecektir. Selin Genç ilk olarak oyunculuk alanında eğitim almamıştır. Başarılı oyuncu Selin Genç ilk olarak Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde eğitim almış ve mezun olmuştur. Sonrasında oyuncu olmak isteyen ve oyunculuğa yönelen Selin Genç, Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde de oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Selin Genç'in ilk oyunculuk deneyimi şu an oynadığı Bir Zamanlar Çukurova adlı dizi olmuştur. 84 bölüm yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'nın ilk bölümünden beri dizide yer alan Selin Genç, dizi çekimleri için uzun bir süredir Adana'dadır.



Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bikini fotoğraf paylaşan Selin Genç'i görenler hem şaşkına döndü hem de çok beğendi. Karlı yağmurlu soğuk kış gününde denize giren ve bunu Instagram hesabından paylaşan Selin Genç, kusursuz fiziği ile ilgi topladı. Bir Zamanlar Çukurova Gülten'in boyu ve kilosu merak edildi. Bir Zamanlar Çukurova Gülten yani Selin Genç'in boyu 1.75 metredir. 1.75 metre boyu olan Selin Genç'in kilosu 54'tür. Ayrıca Selin Genç evli değildir, bekardır.