Sen Çal Kapımı 18 Kasım neden yok? Neden yayınlanmıyor! FOX TV flaş değişiklik her yerde aranmaya başladı. Yaz başından bu yana Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkan başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı başarılı reyt

Sen Çal Kapımı 18 Kasım neden yok? Neden yayınlanmıyor! FOX TV flaş değişiklik her yerde aranmaya başladı. Yaz başından bu yana Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkan başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı başarılı reytingleriyle adından söz ettiriyordu. Ancak sezonun başlamasıyla Kuruluş Osman, Sadakatsiz ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi iddialı dizilerle reyting yarışına giren Sen Çal Kapımı kan kaybetmeye başladı. Özellikle Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz'in büyük bir rüzgar yakalaması Sen Çal Kapımı dizisini daha düşürdü. dizinin final yapmasını istemeyen Fox ise çareyi gün değişikliğinde buldu. Haliyle Sen Çal Kapımı niçin yayınlanmıyor? Bitti mi final mi yaptı? Sen Çal Kapımı hangi gün yayınlanacak? Yeni bölüm ne zaman merak konusu oldu. Biz de haberimizde bu soruları yanıtladık.



Yaz dizisi olarak genç popüler isimlerin bir araya geldiği kadrosuyla Sen Çal Kapımı 7-8 oranlarında reytingleriyle sezonda da devam etmeye bilet aldı. Sosyal medya reytingi bir hayli yüksek seyreden dizi, güçlü rakiplerinin karşısında zorlanmaya başladı. Reyting oranı 4-5'e gerileyen Sen Çal Kapımı'ya Fox müdahale etti. Çareyi gün değişikliğinde bulan kanal, Sen Çal Kapımı dizisini başka bir güne aldı.

Sen Çal Kapımı 18 Kasım neden yok?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi düşük reytingleriyle zor günler geçiren Sen Çal Kapımı dizisini kurtarmak isteyen Fox, çareyi gün değişikliğinde buldu. Bu nedenle Sen Çal Kapımı 18 Kasım neden yok? her yerde aranmaya başladı.

Fox'un yeni kararına göre; Sen Çal Kapımı artık çarşamba değil, cumartesi akşamları yayınlanacak. Bu nedenle 18 Kasım Çarşamba akşamı Sen Çal Kapımı ekranlara gelmeyecek.

Fox’un bir başka kararı da Sen Çal Kapımı dizisinin yerine Zümrüdüanka dizisinin getirilmesi oldu. Zümrüdüanka, bundan sonra Çarşamba akşamları yayınlanacak. Yani iki dizi yer değiştirmiş oldu.

Öte yandan son zamanlarda senaryo akışının izleyicileri tatmin etmediği yorumları da sosyal medyada görülüyordu. Hande ve Kerem'i birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler hüzünlü anlardan çok romantik sahneler izlemek istiyor. Bu nedenle 21 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak Sen Çal Kapımı 19. bölümden beklentiler bir hayli yüksek...

Sen Çal Kapımı yeni gününde başarılı olabilecek mi? Reytingleri yükselecek mi hep birlikte izleyip göreceğiz...