Sen Çal Kapımı dizisine Balca karakteri kimdir?  Sen Çal Kapımı Balca amacı ne Sen Çal kapımı Balca Serkan ve Eda'nın arasına mı girecek Sen Çal Kapımı dizisi gününün değişmesi adeta küllerinden doğmasına mahal vermişken, yepyeni oyuncuları dahil etmeyeba

"Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma! "Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma!
Sen Çal Kapımı dizisine Balca karakteri kimdir?  Sen Çal Kapımı Balca amacı ne Sen Çal kapımı Balca Serkan ve Eda'nın arasına mı girecek Sen Çal Kapımı dizisi gününün değişmesi adeta küllerinden doğmasına mahal vermişken, yepyeni oyuncuları dahil etmeyebaşlaması Sen Çal Kapımı final iddialarını da ayyuka çıkarmış oldu.  Sen Çal Kapımı Balca karakeri nasl bir karakterdir? Sen Çal Kapımı Balca hakkındaki tüyolar sizlerle Hele ki Ocak ayından sonra sen çal kapımı dizisini görün...Yepyeni yüzleri göreceğimiz Sen Çal Kapımı dizisine ilk transfer Balca karakteri ile İlayda Çevik oldu.Bu Cumartesi akşamı Sen Çal Kapımı Balca kimdir? araması çok yapılacak. Sen Çal Kapımı Yayınlandığı Çarşamba akşamlarından Cumartesi akşamına alınması akabinde adeta reyting yıldızlarında artışa geçen Sen Çal Kapımı dizisi devam edecek. Öyle ki diziye yepyeni karakterler dahil olacak. Bu isimlerden biri de İlayda Çevik olmakta. Sen Çal Kapımı dizisine Balca karakteri ile dizziye dahil olacak olan İlayda kimdir? sorusundan önce dizinin gidişatının 180 derece döneceğini sizlere söylemeden duramadık. Kızım İçin filminin yıldızı İlayda Çevik kimdir? Kaç yaşındadır gibi detaylar ile birlikte Sen Çal Kapımı Balca'sını sizler için tanıtalım istedik.

Sen Çal Kapımı Balca karakteri dahil ediliyor


Sen Çal Kapımı Balca karakteri ortalığı velveleye verip sonrada bi şey olmamış hgibi sakiliğini koruyacak iken Eda'yı çıldırtırken diğer yandan da Serkan'a kancayı takacaktır. İstediğini alma gibi bir küstahlığa sahip olan Sen Çal Kapımı Balca'aı İlayda Çevik olarak karşımıza çıkıyor.

Astrolojiye olan ilgisi onu aslında komediye çevirecekken, Serkan konusunda kararlarını da değşştirecektir. Cumartesi akşamlarına damgasını vuran Sen Çal Kapımı dizisine dahil olan karakter Balca karakteri olurken, karakteri canlandıran oyuncu ise İlayda Çeviktir. Hande Erçel Kerem Bürsinin başllerini oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinde yeni heyecan, yenitad katacak olan Balca, bakalım kimin yanında olacaktır, dizi de kime rakip olacaktır. Serka'a yakın isim olursa Eda delirecektir ya da Eda'ya yakın isim olursa kesin bir planı olacaktır. Balca'nın Eda ve Serkan'ın arasını bozacak bi rkarakter olduğunu izlere söyleyelim...


Sen Çal Kapımı Balca İlayda Çevik kimdir?


Bir süredi ekranlara ara veren İlayda Çevik, Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu Sen Çal Kapımı dizisine Balca karakteri ile dahil olup, uzunca bir süre ekranlardan ayrı kalmanın acısını çıkaracağa benziyor.  Karagül dizisinin mayası olarak bizlerle birlikte olan İlayda Çevik 1994 yılı doğumlu olup 25 yaşındadır Balıkesirli olan İlayda Çevik Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur.  Sen anlat Karadeniz ve Karagül dizilerinde rol alan İlayda Çevik, oyunculuğa çocuk yaşta balamıştır.