FOX TV ekranlarından hayranlarını üzen haberler geliyor. FOX TV, Sen Çal Kapımı, Baraj ve Zümrüdüanka dizilerine final yaptırıyor.

FOX TV ekranlarından hayranlarını üzen haberler geliyor. FOX TV, Sen Çal Kapımı, Baraj ve Zümrüdüanka dizilerine final yaptırıyor. Kefaret, Savaşçı ve Son Yaz dizileri başlıyor. Şu anda 8 dizisi olan FOX TV Kefaret dizisi sonrası Son Yaz dizisini de bünyesine ekledi. Çekimleri başlayan Son Yaz dizisi sonrası Baraj, Sen Çal Kapımı ve Zümrüdüanka dizileri final yapıyor.



FOX TV Bir dizi daha ekledi!



Kadrosunda Ali Atay, Alperen Duymaz, Şebnem Dönmez gibi isimlerin yer aldığı Son Yaz dizisi sete çıkıyor. Son Yaz dizisi FOX TV ile anlaştı. Ancak FOX TV bu anlaşmayla birlikte 8 olan dizisini 9'a çıkarttı. Ayrıca Savaşçı dizisinin de tekrar başlamasına karar verildi. Özellikle Pazar günleri Öğretmen dizisinin çok izlenmemesiyle birlikte FOX TV bugün radikal kararlar aldı. FOX TV'de yer alan 3 dizi bitiyor ve yerine 3 dizi başlıyor.



Sen Çal Kapımı final yapıyor!





Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı final kararı aldı. Yüksek izlenmeleri nedeniyle çarşamba ambargo koyan dizi Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizilerinin başlamasıyla adeta reyting şoku yaşamıştı. Hem hikayenin bitmesi hem Kerem Bursin isteğiyle kısa süre sonra sen Çal Kapımı yaz projesi final yaparak ekran macerasını tamamlıyor. Reytingten ziyade Sen Çal Kapımı dizisinin hikayesi bitti.



Baraj final yapıyor!





FOX TV salı akşamları izleyicisiyle buluşan dizisi Baraj final kararı aldı. Kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük gibi isimlerin yer aldığı Baraj dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz başlamasıyla final yapıyor. Salı günü bir türlü istenileni vermeyen Baraj dizisi final kararı aldı.



Zümrüdüanka dizisi final yapıyor!





FOX TV'de bir diğer hamle Zümrüdüanka dizisi oldu. Ceren Yılmaz, alp Navruz, Selim Bayraktar, İsmail Hacıoğlu ve Hatice aslan gibi yıldız isimlerin yer aldığı Zümrüdüanka dizisi final yapacak. Zümdüdüanka hem düşük reyting hem rakipsiz günde izlenmemesi kanalın en yakın vazgeçeceği proje oldu.



Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın Kefaret'i Salı günü!





Kadrosunda Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay gibi iki yıldız ismi katan ve son olarak Yurdaer Okur gibi efsane ismi duyuran Kefaret'in günü belli oldu. Kefaret dizisi Salı akşamları yayınlanacak. Baraj dizisi yerine Kefaret dizisi ekranlarda olacak.



Savaşçı dönüyor, Öğretmen yer değiştiriyor! 





FOX TV'de Sen Çal Kapımı final sonrası Savaşçı dizisi ekranlara dönüyor. Savaşçı pazar gününe geri dönecek. Stok bölümleri bile Öğretmen'in iki katı izlenen Savaşçı tekrar başlama kararı aldı. Savaşçı dizisi kendi gününde yayınlanacak. Böylelikle Öğretmen dizisi de çarşamba akşamına kayacak.



Son Yaz başlıyor!

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...




FOX TV Zümrüdüanka dizisi sonrası Son Yaz dizisini başlatıyor. Ali Atay ve Alperen Duymaz'ın kadrosunda yer aldığı Son Yaz dizisi çekimlere başladı. FOX TV, Zümrüdüanka dizisi yerine Son Yaz dizisini ekranlara getirecek.