Fox Tv'nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı dizisinde herkes Kerem Bursin ile Hande Erçel aşkını beklerken sürpriz bir aşk iddiası ortaya atılmıştı. Kerem Bursin ile dizideki rol arkadaşı Melisa Döngel aşkı iddiaları güçlendi.

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!
Fox Tv'nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı dizisinde herkes Kerem Bursin ile Hande Erçel aşkını beklerken sürpriz bir aşk iddiası ortaya atılmıştı. Kerem Bursin ile dizideki rol arkadaşı Melisa Döngel aşkı iddiaları güçlendi. Kerem Bursin iddiları yalanladı ancak magazincilerin gözünden kaçmayan detay olay oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan Bolat'ı Kerem Bursin ile partneri Hande Erçel sıklıkla aralarında aşk olduğu iddiları ile gündeme gelmişti. Bu iddialar aslında yapımcı ve kanalında işine gelmiş ikili sık sık beraber görüntü vererek Eda ve Serkan hayranlarından etkileşim almıştı.

Ancak gerçek aşk hikayesi bomba gibi gündeme düştü. Kerem Bursin'in dizide Ceren karakterini canlandıran güzel oyuncu Melisa Döngel ile aşk yaşadığı kulislerde konuşulmuştu. İddialar giderek güçlendi. Geçtiğimi gün yakışıklı oyuncuya bu aşk dedikoduları soruldu.

Kerem Bursin Nişantaşı’nda magazincilere yakalandı. Magazincilerle ayak üstü sohbet eden yakışıklı oyuncu hakkındaki haberlere dair tek tek yalanlama yaptı. Kerem Bursin öncelikle partneri Hande Erçel ile aşk yaşamadıklarını yineledi ve Hande ile sadece partner olduklarını söyledi. Haklarında çıkan evinin dekorasyonunu Hande yaptı haberlerini de net bir ifadeyle yalanladı.

Kerem Bursin'e Melisa Döngel ile hakkında çıkan aşk dedikoduları soruldu. Kerem Bursin bu soruya "Biz Melisa'yla çok yakın arkadaşız" diyerek cevap verdi. Magazinciler bu cevabın ardından çıkan aşkları hatırlatarak iddiaların pek yalan olmadığı yorumlarında bulundular.

HANDE ERÇEL İLE DAHA ÖNCE DE AYNI ERKEĞE AŞIK OLMUŞLARDI

Melisa Döngel daha önce Ekin Mert Dayanmaz ile sevgiliydi. Hande Erçel'de bir dönem Ekin Mert Dayanmaz ile birliktelik yaşamıştı. İki isim şimdide Kerem Bursin ile anılınca bu olay hatırlandı.