Kadrosunda Neslihan Yeldan, Melisa Döngel, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter, Sarp Bozkurt , Alican Aytekin gibi başarılı isimlerin yer aldığı, cumartesi akşamları FOX TV'de yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu genişleme devam ediyor. Son edinilen bilgiye

Kadrosunda Neslihan Yeldan, Melisa Döngel, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter, Sarp Bozkurt , Alican Aytekin gibi başarılı isimlerin yer aldığı, cumartesi akşamları FOX TV'de yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu genişleme devam ediyor. Son edinilen bilgiye göre ise, usta oyuncu Özhan Carda, Sen Çal Kapımı adlı dizinin kadrosuna Ateş karakteri ile  katılıyor. Peki Özhan Carda kimdir?

Eda ve Serkan 'ın aşk hikayesini konu alan Sen Çal Kapımı dizisinin yönetmenliğini Ender Mıhlar üstlenirken, senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınmaktadır. FOX TV ekranlarında her cumartesi saat 20:00'de yayınlanmaktadır. Özhan Carda'nın Sen Çal Kapımı adlı diziye dahil olmasının ardından gözler oyuncuya çevrilmiştir. Özhan Carda kimdir, nereli, yaşı, evli mi, yer aldığı projeler  vb. gibi soruların cevapları ise haberimizde yer alıyor..

Özhan Carda kimdir?

26 Mayıs 1963 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezunudur. 187 cm boyundadır. Gülşen Carda ile evlidir ve 3 çocukları bulunmaktadır.



İlk oyunculuk denemeyimini Dönemeç adlı yapım ile gerçekleştirmiş. Sonrasında birçok dizi ve filmlerde yer almıştır. Yer aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardr: Yaprak Dökümü, Dönemeç, Kanayan Yara,  Doktorlar, Yaşanmış Şehir Hikayeleri, Sıfır Dediğimde, Kanıt, Adını Feriha Koydum, Binbir Gece, Fatih Harbiye, Kızım İçin ,Kaderimin Yazıldığı Gün ve Masum Değiliz .