Sen Çal Kapımı Dubaili Prens Seymen kimdir? Gerçek adı ne? Mert Öcal evli mi her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Kerem Bürsin ve hande Erçel'in paylaştığı Sen Çal Kapımı birkaç haftadır cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor.

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...
Sen Çal Kapımı Dubaili Prens Seymen kimdir? Gerçek adı ne? Mert Öcal evli mi her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Kerem Bürsin ve hande Erçel'in paylaştığı Sen Çal Kapımı birkaç haftadır cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Mf yapım imzalı dizide zaman zaman ayrılıklar yaşanırken, bazen de yeni karakterler dahil oluyor. Özellikle sosyal medya reytingleriyle rakiplerini bir hayli zorlayan Sen Çal Kapımı dizisinde Dubaili Prens Seymen adlı yeni bir karakter ortaya çıkacak. Hatta bu karaktere geçtiğimiz yıl yarıştığı Survivor'la sık sık gündeme gelen Mert Öcal hayat verecek. Peki Sen Çal Kapımı Dubaili Prens Seymen nasıl biri? Amacı ne?

Sen Çal Kapımı Dubaili Prens Seymen kimdir?


Diziye yeni dahil olacak Dubaili Prens Seymen nasıl biri olacak henüz bilemiyoruz. Çünkü Dubaili Prens Seymen hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Ancak bir tahminde bulunmamız gerekirse zor durumda olan şirketi satın almak ya da yatırımcı olmak için ortaya çıkacak olan Dubaili Prens Seymen; Eda ile Serkan'ın arasında krize sebep olacak. Hatta Eda zaman zaman Dubaili Prens Seymen ile Serkan'ın arasında kalacak.

Sen Çal Kapımı dizisinde Dubaili Prens Seymen'e hayat veren Mert Öcal da merak ediliyor. Herkes Mert Öcal kimdir? Kaç yaşındadır? Evli mi? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? aramaya başladı. Biz de sizler için bu soruları haberimizde yanıtladık.


Mert Öcal kim? Evli mi, kaç yaşında


29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğan Mert Öcal, "Best Model of Turkey" seçildikten sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Daha sonra "Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz" gibi çeşitli dizilerde rol aldı.

Yurtdışında ve yurtiçinde birçok katalog ve defilede yer alan Öcal, en son "Arka Sokaklar" dizisinde "Tarık" rolü ile izleyici karşısına çıktı. 2020 Survivor yarışmasının Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal, yarışta uzun süre kalmayı başardı.

Bekar olan Mert Öcal'ın; Survivor'da karşı takımlarda yarıştığı Evrim Keklik ile adı aşk dedikodularına karıştı. Öcal, konuyla ilgili Evrim'i kardeş gibi gördüğü şeklinde açıklama yaptı. Şimdilerde hayatında kimse olmayan Öcal, bir dönem oyuncu Gamze Özçelik ile yaşadığı aşkla da gündeme gelmişti.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Mert Öcal'ın Survivor sonrası takipçi sayısında bir hayli artış oldu. 607 bin takipçisi olan Öcal'ın resmi Instagram hesabı: @mertocl



Kaslı vücudu ve yakışıklılığıyla da dikkatleri üzerine çeken Mert Öcal, Survivor'daki akıl oyunlarıyla da zekasını da göstermişti. Son olarak MasterChef'e ödül oyununda konuk olarak katılan oyuncu, Özgül'le yaptığı pastayla finale kalmış ancak birinciliği Cemal Can ve Emir'e kaptırmıştı.