Fox'un Cumartesi akşamlarının eğlenceli romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı sezon final bölümü belli oldu. Kanalın aylardır beklettiği Savaşçı dizisinin de yayın tarihi açıklandı! Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in yer aldığı, Sen Çal Kapımı

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Fox'un Cumartesi akşamlarının eğlenceli romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı sezon final bölümü belli oldu. Kanalın aylardır beklettiği Savaşçı dizisinin de yayın tarihi açıklandı!

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in yer aldığı, Sen Çal Kapımı dizisi Sezon finali tarihi belli oldu. Final yapacağı beklenen Sen Çal Kapımı dizisi hayranlarına müjdeli haber geldi. Kadrosunda Hande Erçel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan, Melisa Döngel, Sarp Bozkurt, Anıl İlter gibi isimlerin yer aldığı sezona bomba gibi başlayan Sen Çal Kapımı dizisi düşen reytinglerine rağmen gelecek sezonun onayını aldı.



Yurt dışında büyük izleyici kitlesi bulunana Sen Çal Kapımı dizisi final söylentilerini arkasında bırakarak sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dizi bu hafta yayınlanacak 39. Bölümü ile sezon finali yapacak. Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümleri Haziran ayında ekranlara gelecek.

SAVAŞÇI YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU

FOX'un aylardır beklettiği büyük krizlerin çıktığı Savaşçı dizisi nihayet seyirci ile buluşmaya hazrılanıyor. 7 günü de dolu olan FOX TV nihayet final yapacak dizilerini belirledi. Geçtiğimiz hafta Baraj dizisinin final yapacağını açıklayan kanal bu hafta da Sen Çal Kapımı dizisini sezon finali yapılacağını açıkladı.

Savaşçı dizisi hayranları yeni günü Pazar akşamları beklerken kanal ters köşe yaparak Savaşçı yayın gününü Cumartesi olarak belirledi.



Sarp Levendoğlu'nun başrolünde yer aldığı Savaşçı dizisine bu sezon Tamer Karadağlı ve Yeşilçam'ın usta ismi Ediz Hun dahil edilerek büyük merak uyandırmıştı. Ancak dizi bir türlü başlamak bilmemişti. Yaz sezonuna girilmesiyle günleri boşa çıkan kanalda Savaşçı yayın günü de belirlendi. 

Kanal Savaşçı dizisinin yayın gününü Cumartesi olarak belirledi. Böylelikle Savaşçı dizisi TRT'de Gönül Dağı, ATV'de Kardeşlerim ve Show'da Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizilerine rakip olacak.