Fox TV'nin yaz aylarından bu yana devam eden Sen Çal Kapımı dizisi bir süredir cumartesi akşamları ekranlara geliyor. Başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in paylaştığı Sen Çal Kapımı ile ilgili flaş final iddiaları ortaya atıldı.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
Fox TV'nin yaz aylarından bu yana devam eden Sen Çal Kapımı dizisi bir süredir cumartesi akşamları ekranlara geliyor. Başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in paylaştığı Sen Çal Kapımı ile ilgili flaş final iddiaları ortaya atıldı. Peki Sen Çal Kapımı final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? İşte detaylar...

2020 yazında Fox ekranlarında başlayan ve çarşamba akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı, çok sevilince yeni sezonda da devam etme kararı aldı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in uyumu ve senaryonun beğenilmesiyle kendini bir izleyici kitlesi yaratan Sen Çal Kapımı, sezonun başlamasıyla rakipleri karşısında bir hayli geride kalınca kanal ve yapımcı bu duruma müdahale etti.

Akabinde günü değişen Sen Çal Kapımı yeni bölümleriyle cumartesi akşamları yayınlanmaya başladı. Birkaç aydır hafta sonu izleyici karşısına çıkan dizi, Survivor ve İbo Show'un başlamasıyla bu günde de istenileni yakalayamadı. Son haftalarda Eda ve Serkan arasında her şeyin düzelmesi ve çiftin evlilik yolunda ilk adımı atması akıllara final ihtimalini getirdi. Hatta sosyal medyada Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddia edildi. Hal böyle olunca Sen Çal Kapımı bitiyor mu? Final mi yapıyor? Ne zaman bitecek gibi sorular araştırılmaya başlandı.

Sen Çal Kapımı neden bitiyor?


Yukarıda da söylediğimiz gibi ne yazık ki reytingleri istenildiği gibi gitmeyen ve artık kazancı, maliyetini karşılayamayan Sen Çal Kapımı ekranlara veda edecek. Henüz final ve bitiş tarihi hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Ancak dizinin gidişatına bakarsak çok da geç olmayacaktır.



Hande Erçel ile Kerem Bürsin sevgili mi?

Ardından sosyal medyada birbirlerine yaptıkları yorumlar ve katıldıkları programlarda ilişkileri için söyledikleri dikkat çeken Hande Erçel ve Kerem Bürsin zaman zaman öpüşme sahneleriyle de dikkat çekmişti. Hatta ikilinin Sen Çal Kapımı ilk bölümlerde olan öpüşme sahnelerini uzun tuttuğu sosyal medyada olay olmuştu.

Günlerce konuşulan bu olaydan sonra hem Hande'nin hem de Kerem'in her hareketi mercek altına alınmış ve ikilinin sürekli aşk yaşadığı haberleri gündeme gelmişti. Her seferinde aşk iddialarını yalanlayan ikili, geçtiğimiz günlerde de yanak yanağa pozlarıyla çok konuşulmuştu.

Fox TV Sen Çal Kapımı yerine ne yayınlanacak?


Tahminlerimize göre kadrosuna yeni isimlerin katıldığı ve 5. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak olan Savaşçı dizisi, Sen Çal Kapımı yerine Fox ekranlarında yayınlanacak.