Fox Tv'de finaller başlıyor! Fox'un sevilen dizileri Masumiyet ve Sen Çal Kapımı sosyal medyada zirvede olsalar da reytinglerde varlık gösteremeyince Fox sırada bekleyen dizileri için kararını verdi. Sen Çal Kapımı ve Masumiyet final yapacak yerlerine Sa

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
Fox Tv'de finaller başlıyor! Fox'un sevilen dizileri Masumiyet ve Sen Çal Kapımı sosyal medyada zirvede olsalar da reytinglerde varlık gösteremeyince Fox sırada bekleyen dizileri için kararını verdi. Sen Çal Kapımı ve Masumiyet final yapacak yerlerine Savaşçı ve The Split uyarlaması başlayacak!

FOX TV'de uzun süredir süren Savaşçı dizisi tartışması son buluyor. 7 günü de dolu olan Fox Tv'de hangi dizi final yapacak yer açılacak diye beklerken tahminler yanıltmadı. Fox reytinglerde en düşük seyreden 2 dizisinin üzerini çizmeye karar verdi.

Kadrosuna Ediz Hun, Tamer Karadağlı gibi ünlü isimleri de katan Savaşçı dizisi hala başlamadı. Fox'un Savaşçı dizisiyle imtihanı hala devam ediyor. Açılan tek yer olan Çarşamba gününü Savaşçı yerine Masumiyet'i başlayan Fox Tv'de kanal ile Savaşçı arasında yine kriz çıkmıştı. Sürekli olarak Savaşçı dizisini erteleyen Fox yönetimi köşeye sıkışınca durumları hızlandırdı.

SEN ÇAL KAPIMI SEVENLERİ ÇOK ÜZÜLECEK

Fox'un yaz sezonunu beklediği söylentileri de Savaşçı dizisini sinirlendirdi. Sezon arasında yaz dizileri ve programları ile birlikte Savaşçı'yı verme planı diziye saygısızlık olarak yorumlandı. Fox bu kapsamda final yaptıracağı dizilere karar verdi.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in yer aldığı ekranların tek tük eğlenceli, iç açıcı komedi dizilerinden olan Sen Çal Kapımı yurt dışında izlenmesine rağmen Türkiye'de don bölümlerde düşük reytinglerde seyredince ilk vazgeçilen dizi oldu. Cumartesi akşamları yayınlandığı her gün sosyal medyada dünya genelinden rekor kıran dizisi Türk reytinglerinde kendini gösteremeyince final tarihi belirlendi.

Masumiyet gün kararı mahvetti!

Çarşamba günü hariç hangi gün olursa olsun rekorlar kıracak Masumiyet dizisinden kötü haber geldi. Kuruluş Osman izleyicinden hiç bir reyting alamayacak dizi, Sadakatsiz dizisinden beklenen reytingi alamadı. Sadakatsiz izleyicisi diziyi bitirip daha sonra Masumiyet'e geçiyor. Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet aslantuğ Masumiyet dizisini kurtaramadı!

MASUMİYET ERKEN FİNAL YAPACAK! YERİNE 3 KIZ KARDEŞ GELİYOR

Fox'un şaşırtan kararı ise kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Hülya Avşar gibi ağır topların olduğu Masumiyet dizisinde oldu. Büyük bir beklentiyle yapılan, Türk izleyicisinin seveceği bol dram içeren Masumiyet dizisi tahminlerin altında reyting aldı. Fox'un Masumiyet dizisi hakkında yaz sezonuna kadar devam dediği ancak gelecek sezonda üzerini çizdiği öğrenildi.

Fox Masumiyet dizisi yaz sezonu arasına girer girmez The Split dizisi uyarlaması çalışmaları süren yeni dizisini yayına sokmaya hazırlanıyor. The Split'de farklı karakterlerde boşanma avukatı olan 3 kız kardeşin hikayesi anlatılacak.

Fox Tv'de Pazartesi Yasak Elma, Salı Baraj, Çarşamba Masumiyet, Perşembe Mucize Doktor, Cuma Son Yaz, Cumartesi Sen Çal Kapımı ve Pazar Kefaret dizileri yayınlanıyor. Ancak Fox'un sırada bekleyen Savaşçı ve The Split dizileri yer açılmasını bekliyor. Özellikle Savaşçı dizisi tarafından sıkıştırılan Fox Tv yönetimi final yapacak dizileri için durumu hızlandırmaya başladı.

Yaz sezonunda ise daha farklı dizilere ve programlara başlayacak olan dizi Fox Tv'de, alınan yüksek reytingler sonrası yaz ara sonrası Kefaret ve Baraj dizilerinin de bitirilmesi bekleniyor.