ATV'nin yayınlanır yayınlanmaz gündem olan dizisi Maraşlı'ya bomba transfer! Serenay Sarıkaya rekor ücretle Maraşlı dizisine sadece konuk oyuncu olarak dahil edildi. Dizinin gündemden düşmesini istemeyen yapımcıdan olay hamle geldi! Başrollerinde Burak

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...
ATV'nin yayınlanır yayınlanmaz gündem olan dizisi Maraşlı'ya bomba transfer! Serenay Sarıkaya rekor ücretle Maraşlı dizisine sadece konuk oyuncu olarak dahil edildi. Dizinin gündemden düşmesini istemeyen yapımcıdan olay hamle geldi!

Başrollerinde Burak Deniz, Sayagın Soysal, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Serhat Kılıç, Rojda Demirer, Cemil Büyükdöğerli, Melis İşten gibi oyuncuların yer aldığı Maraşlı dizisinde bomba transfer sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Serenay Sarıkaya'nın diziye 6 bölüm için gelmesinin haberi bile yetti!

Dizinin yayınlanan son bölümünde Maraşlı’nın hayatı hakkında söylediği her şeyin bir planın parçası oldğu ve yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Maraşlı’nın geçmişinden bir isim diziye dahil ederek hikaye giderek daha da kafa karıştıracak. Maraş'lının eski eşi diziye dahil edildi. Ancak bu karakterin de ne kadar gerçek olduğu bilinmiyor. Karakter Maraşlı ekibinin bir oyunu mu?

KONUK OYUNCU ETKİSİ


Maraşlı’nın eşi için sürpriz bir isimle anlaşıldı. İlk bölümü ile adından söz ettiren diziye 6 bölüm için bomba bir isim gelecek. Maraşlı’nın eşini oynaması için bir süre ekran işi yapmama kararı alan Serenay Sarıkaya ile anlaşıldı. Serenay Sarıkaya rekor ücretle konuk oyuncu olacak. Yapımcının ve kanalın bu kararının haberi bile gündeme bomba gibi düştü. Dizi hız kesmeden konuşulmaya devam ediliyor. Serenay Sarıkaya’nın 6 bölüm konuk oyuncu olarak yer alacağı Maraşlı’da bu transferin haberi bile bomba etkisi yarattı.

Maraşlı'nın son bölümünde Mahir'i öldürmek isteyenin aileden biri olduğu anlaşılmıştı. O ismin kim olduğuna dair tahminler ise hala devam ediyor. Serhat Kılıç'ın bu kadar basit bir rolle diziye dahil olmayacağını savunanlar o ismin Necati çıkacağına dair ilginç bir tahminde bulundu.