Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat dizisinde partner olan Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu ile Bay Yanlış dizisinde partner olan Can Yaman ve Özge Gürel büyük şok yaşıyor. Ancak Özge Gürel ve sevgilisi Serkan Çayoğlu ilk yanan isimler oldular!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat dizisinde partner olan Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu ile Bay Yanlış dizisinde partner olan Can Yaman ve Özge Gürel büyük şok yaşıyor. Ancak Özge Gürel ve sevgilisi Serkan Çayoğlu ilk yanan isimler oldular!



Sevgililerin kaderi!



Televizyon ekranlarında ilk final yapan diziler malesef iki sevgiliden geldi. Çok uzun süredir aşk yaşayan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin dizileri Bay Yanlış ve Yeni Hayat dizisi yayından kaldırıldı. Bay Yanlış dizisinde Özge Gürel, Yeni Hayat dizisinde başrol Serkan Çayoğlu başrollerdeydi. İkilinin bir çok hayranı olsa da çok uzun zamandır dizi tutturamayor. Kiraz Mevsimi dizisiyle başlayan aşkları yıllardır süren ikili final kararıyla birlikte çok üzülecek.



Serkan Çayoğlu dizi tutturamıyor!



RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!


Bir bölüm Kuzey Güney'de yabancı rolle ekranlara gelen, hemen ardından Kiraz Mevsimi dizisiyle ekranlarda reyting rekorları kıran Serkan Çayoğlu o yapımdan sonra hiç bir işi tutmadı. Zeytin Tepesi, Hayatımın Aşkı ve Halka gibi dizileri izlenmeyen Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisi tutmamasıyla büyük şok yaşadı. Serkan Çayoğlu dizileri tutmuyor ve final yaparak ekranlara veda ediyor.



Özge Gürel'de dizi tutturamıyor!





Serkan Çayoğlu sevgilisi Özge Gürel'de dizi tutturamıyor. Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü karakteriyle oldukça yüksek fan kitlesi olan Özge Gürel, yine dizi tutturamadı. Önce Yıldızlar Şahidim, ardından Dolunay ve Muhteşem İkili dizilerinin reyting nedeniyle final yapmasının ardından Bay Yanlış dizisi de reytinglere yenik düşerek yayından kaldırıldı.



Aynı tehlikeyle Can Yaman karşı karşıya!





Ekran macerasına Gönül İşleri dizisiyle başlayan, ardından İnadına Aşk dizisinde Yalın Aras rolüyle büyüleyen ve ilk olayların adamı olduğu Hangimiz Sevmedik dizisiyle yapıma veda eden Can Yaman, Erkenci Kuş dizisiyle hem Türkiye'de hem İtalya'da ciddi bir fan kitlesi oldu. Ancak Can Yaman hem Dolunay hem Bay Yanlış dizilerinin erken bitmesinin ardından bir dizisi daha erken final yaparsa yapımda biraz seçici olması gerekiyor.



Melisa Aslı Pamuk'ta olmuyor!





Her Sevda Bir Veda ve Kurt Seyit Şura dizileriyle ilk kez ekranda gördüğümüz ancak patlaması Kara Sevda Asu karakteriyle yapan Melisa Aslı Pamuk hem güzelliğiyle hem oyunculuğuyla büyülüyor. Ancak Melisa Aslı Pamuk, Çarpışma dizisi ve Yeni Hayat dizisi erken final yapması oyuncuyu korkutuyor. Melisa Aslı Pamuk hayranları da daha seçici olmasını istiyor.



Daha önce defalarca gördüğümüz ekranda silinme macerasında Serkan çayoğlu, Özge Gürel, Melisa Aslı Pamuk ve Can Yaman gibi oyuncuların bundan sonraki projelerinde daha seçici olması gerekiyor. Hayranları bu dörtlüyü artık ekranda daha uzun zaman izlemek istiyor. 



Özellikle hayranları bir çok projeyi tutmayan Hande Erçel ve Kerem Bursin gibi ses getirecek bir projeyle yeniden ekranın en çok aranan yüzleri olmalarını istiyor.



Kaynak: ilan365.net