Sol Yanım Kuzey Üniversitesi nerede? Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor ? sorularının cevapları Sol Yanım ilk bölümü ile bu akşam ekranlarda olması sırasında çok meraklı araştırıldı . 9 Eylül'de çekimlerinin başlandığı açıklanan Sol Yanım dizisi o günden

Sol Yanım Kuzey Üniversitesi nerede? Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor ? sorularının cevapları Sol Yanım ilk bölümü ile bu akşam ekranlarda olması sırasında çok meraklı araştırıldı . 9 Eylül'de çekimlerinin başlandığı açıklanan Sol Yanım dizisi o günden beri çok merakla araştırılmak daydı. Bu akşam da Sol Yanım oyuncularının yanı sıra Sol Yanım dizisi çekimleri nerede yapılıyor? Sol Yanım Kuzey Üniversitesi nerede ? sorusunun yanıtı çok araştırılıyor

Sol Yanım nerede çekiliyor


Koronavirüs önlemleri nin en yüksek seviyede devam ettiği Sol Yanım çekimleri İstanbul Beşiktaş ilçesinde çekiliyor . Beşiktaş Cihannüma Mahallesi'nde çekimlerinin devam ettiği Sol Yanım dizisi Beşiktaş Kültür Merkezi'nde de çekildiği bilinirken genel olarak İstanbul'un farklı bölgelerinde çekimlerinin tamamlandığını sizlere söyleyebiliriz . Sol Yanım dizisi İstanbul Avrupa Yakası'nın farklı kesimlerinde çekilirken Sol Yanım dizisinde kutlusoy ailesinin evi ise Arnavutköy'de bulunmakta.


Sol Yanım Kuzey Üniversitesi nerede


Sol Yanım dizisinin Beşiktaş'ta çekimlerinin yapıldığını sizlere söylemiştik. Cihannüma Mahallesi'nde özellikle çekilen Sol Yanım dizisi çekimlerinde dikkat çeken bir yer Kuzey Üniversitesi olmakta. Peki Kuzey Üniversitesi nerede? böyle bir üniversite var mı* Kuzey Üniversitesi çekildiği bina özel bir lise olmakta iken Beşiktaş Cihannüma Mahallesi nde yer alan özel lisenin hangisi olduğu mevcut pandimi sebebiyle paylaşılmıyor.

Sol Yanım konusu


Romantik komedi aşk gençlik heyecanı gibi konuların işleneceği Sol Yanım dizisinde Serra ve Selim'in Zorlu aşkları Zorlu hayatları konu edinilecek ken Serra'nın İstanbul'un sayılı zengin ailelerinden biri iken babasını kaybetmesi akabinde silbaştan başladı hayat ve Selim ile karşılaşması konu edilmiştir.