Özge Yağız'ın yeni dizisi Sol yanım bu akşam sizler olacak ilen dizinin bşrol oyuncusu Özge Yağız sevgilisi kim Özge Yağız kimdir? Özge Yağız kaç yaşındadır gibi detaylara imzamızı atarken diğer bir taraftan da Sol Yanım Serra'sı nasıl bie karakter ona da

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Özge Yağız'ın yeni dizisi Sol yanım bu akşam sizler olacak ilen dizinin bşrol oyuncusu Özge Yağız sevgilisi kim Özge Yağız kimdir? Özge Yağız kaç yaşındadır gibi detaylara imzamızı atarken diğer bir taraftan da Sol Yanım Serra'sı nasıl bie karakter ona da göz atalım dedik.  Gökberk Demirci ismi Özge YAğız'ın sevgilisi kim sorusunun yanıtı olurken, şu sıralar herkes Özge Yağız2ın sevgilisi Gökberk Demirci hakkındaki bilgileri merakla araştııyor.

Özge Yağız'ın sevgilisi Gökberk Demirci aslında Özge Yağız'dan daha ünlü bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Yemin dizisinde tanışan Özge Yağız sevgilisi Gökberk Demici'de dizinin başrol oyuncusu olarak karşımız çıkıyor.

  


Özge yağız sevgilisi Gökberk Demirci kimdir?


Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin bildiğiniz gibi hafta içi her gün 20.45 de yayınlanıyor ken geçtiğimiz haftalarda sadece hafta sonu yayınlanması adına karar alınmıştı. Kariyerini bu dizi ile başlatmış olan Özge Yağız Geçtiğimiz sezon diziden ayrılmıştı yerine ise son olarak Öğretmen dizisinde rol alan Cansu Duman gelmişti . Biz sizler için bu haberimizde Gökberk Demirci ve Özge Yağız hakkında kısa bilgiler verip süregelen ilişkisinden bahsedeceğiz.


Özge Yağız hakkında


Özge Yağız 1997 İstanbul doğumlu özel bir üniversitede iletişim bilimleri okudu. İlk olarak Adını Sen Koy'da  rol aldı Daha sonra yemin dizisine başrol olarak girdi burada özellikle tanınırken, ve ciddi bir hayran kitlesi elde etti .

Gökberk Demirci hakkında


Gökberk Demirci ise oyunculuk olarak daha tecrübeli olup  kendisi 31 yaşındadır. Cengiz Küçükayvaz tiyatrosunda oyunculuk dersleri alan Özge Yağız'ın sevgilisi Gökberk Demirci  daha sonra dizilerde rol almaya başladı . Özge ile yolu Yemin dizisinde kesişt.  Özge diziden ayrıldı ama kendisi bu dizide oynamaya devam ediyor .

Duygusal bir mesajla ayrılmıştı


Özge hatırlayacağınız gibi diziden ayrılışı duygusal bir veda mesajı ile birlikte Instagram hesabından paylaşmıştı . İkili Arasındaki Aşk dizi zamanında gerçek aşka dönüştü . Aşkın alevlendiği dönemlerde hem Özge hem de Gökberk bu aşkla ilgili pek bir şey söylememişlerdi sonra sosyal medyada birbirlerini fotoğraflarını beğenmeye ve Yorum yapmaya başlamışlardı.


Aşklarını gizlemediler


Bu akşam Sol yanım dizisi başrol oyuncusu olarak bizlerle birlikte olacak olan Özge Yağız sevgilisi Gökberk Demirci ile ilişkisini hiç bir zaman gizlemedi. Zaten sonradan da aşklarını gizleme gereği Hatta Özge Yağğız annesi, Filiz Yağız  , Gökberk demircinin fotoğrafını payllaşmış ve altına da yorum olarak 'can oğul'yazmıştı. Özge Yağız'ın yemin dizisinden ayrılış nedeni Gökberk olan ilişkilerine olumsuz etkileyeceğini düşünmesi şeklinde haberler yapılmıştı.

Yeminden ayrılma sebebi sevgilisi mi?


Yani habere göre Özge günün her anında beraber olmanın aşklarını olumsuz etkileyeceğini Düşündüğü iddiası üzerine dizden ayrıldığı belirtiliyordu.  Özge Yağız diziden ayrulsa da çiftin ilişkilerinde Şu an için hiçbir sorun yok .26 Eylül'de yani Özge yağız doğum gününde '' yeni yaşamın en fazla mutluluk kaynağı Gökberk Demirci'' diye başlayan ve devam eden mesajı Özge instagramında paylaşmıştır . Gökberk ise Buna cevap olarak 'İyi ki varsın hep ol varlığın benim için büyük nimet' yazmıştır.