Sol Yanım dizisinin erkek başrol oyuncusu, yeni gelin ile çok sevdiğimiz karakter Tolga Mendi oldu. Sol Yanım Selim karakteri ile karşımıza çıkacak olan Tolga Mendi dizide ailesinin özel bir üniversiteye sahip olduğu Selim karakterini canlandıracak iken

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!
Sol Yanım dizisinin erkek başrol oyuncusu, yeni gelin ile çok sevdiğimiz karakter Tolga Mendi oldu. Sol Yanım Selim karakteri ile karşımıza çıkacak olan Tolga Mendi dizide ailesinin özel bir üniversiteye sahip olduğu Selim karakterini canlandıracak iken Kuzey Üniversitesi'nde Eğitim alan Selim, fakir kız Serra ile ilk başlarda büyük bir kavga yaşayacak olsa da sonradan büyük bir aşka Yelken açacaktır.


Tolga Mendi ile Özge Yağız yakışıyor mu?


Kutlusoy ailesinin veliahtı Selim olarak karşımıza çıkacak olan isim Tolga Mendi dizide başrol Sol Yanım Serra Yani Özge Yağız ile karakter olarak birbirlerine yakışıp yakışmadığı konusunda şu sıralar sosyal medyada çok yorumlar yapılmakta iken, Özge Yağız ve Tolga Mendi Sol Yanım dizisinin tanıtımların yayınlanması sonrasında çok olumlu destekler almışlardır . Yeni başlayacak diziler arasında Tolga Mendi ve Özge Yağız senenin en gözde çiftlerinden biri olacağını iddia edilmektedir.


Tolga Mendi uzun zamandır hazırlanıyor


Uzun zamandır Sol Yanım Selim karakteri için hazırlanan Tolga Mendi, oldukça spor yaptığını Geçtiğimiz günlerde açıklamıştı . Tolga Mendi genç kızların karşısına oldukça fit bir vücudu ile çıkacak . Sol Yanım dizisi Selim karakteri ile karşımıza çıkacak olan isim Tolga Mendi zaten genç kızların hayranı olduğu bir isim iken Sol Yanım dizisinde üvey annesi nin Selim Kutlusoydan Medet umduğuna ve babasına bırakıp oğluna aşık olduğunu göreceğiz.

Serra ile aşk yaşayacak


Zenginlik oyunu oynayacak olan Serra ile büyük bir aşka başlayan Selim İlk başlarda çok büyük kavgalar edecekler ancak sonrasında birbirlerine aşık olacaklar. Serra ile bir aşka başlayan Sol Yanım Selim bu aşkın önünden kutlusoy ailesinin sırlarını katmamak için elinden geleni yapacak olsa da bir gün bu sorunlarla karşı karşıya kalacaklar.


Sol Yanım Selim'i Tolga Mendi kimdir


Tolga Mendi kimdir ? 23 Mart 1993'te İzmir'de doğmuştur ancak adanalıdır . İsmail Safa Özler Almanca Anadolu Lisesinden mezun daha sonra daha Çukurova Üniversitesi'nde inşaat mühendisliği bölümünde okumuştur . Bir çok yerde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Acı Aşk dizisiyle ekranlara çıksa da ile paylaştığı Yeni Gelin dizisi ile tam esaslar sağlamıştır . 1.87 boyunda ve 78 kilo olur burcudur. Tolga Mendi bir dönem adı Tuana Türkay beraber fotoğrafları yayınlandıktan sonra Tuana Türkay daha sonra Survivor'dan tanıdığımız Damla Can'la sevgili olduğu iddia edilmişti ama bu konuda da kesin bir bilgiye ulaşılamadı

Sol yanım Selim Kutlusay karakteri hakkında yorum yapan dizinin başrol oyuncusu Tolga Mendi karakter ve dizi hakkında açıklama yaptı . Seyircinin sürekli olarak sürükleneneceğini  açıklayan Tolga Mendi,  Serra ve Selim aşkının büyüsüne herkesin kapanacağını ve herkesin içindeki sol yanına hatırlayacağını belirtti.