FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Cuma günlerinin yıldız dizisi olmaya aday olan Son Yaz dizisi, ekranlarda yerini aldı. Başarılı oyuncu kadrosu ve farklı senaryosu ile oldukça iddialı bir giriş yaptı.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Cuma günlerinin yıldız dizisi olmaya aday olan Son Yaz dizisi, ekranlarda yerini aldı. Başarılı oyuncu kadrosu ve farklı senaryosu ile oldukça iddialı bir giriş yaptı. Cuma günleri TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Kırmızı Oda adlı reyting rekortmeni diziye rakip olmayı amaçlayan dizi, beklentisini karşılayabilecek mi ilerleyen günlerde göreceğiz. Leyla ile Mecnun dizisinin yıldız ismi Ali Atay da Son Yaz dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alıyor. Netflix'te yayınlanan Bir Başkadır dizisinde yer alan Funda Eryiğit de dizi de Ali Atay'a partner olarak eşlik edecek. Bu iki usta ismin yanında Çarpışma dizisinde yer alan Alpere Duymaz ve Aşk Ağlatır'da yer alan Hafsanur Sancaktutan yer alıyor. Bu dört başarılı başrol oyuncusuna eşlik eden yardımcı oyuncular da oldukça başarılı isimlerden oluşuyor. Son Yaz dizisi oyuncu kadrosuna baktığımız da oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular, ekranlarda sıklıkla görmeye alışık olmadığımız isimlerdir. Bu isimlerden biri de dizi de Arda karakterine hayat vermektedir. Son Yaz dizisinin Arda Ateş'i Sarp İkiler kimdir ? Son Yaz Arda Ateş kimdir ? Sarp İkiler kimdir ? Sarp İkiler daha önce oynadığı diziler nelerdir ?



Son Yaz Arda Ateş kimdir ?

Son Yaz dizisinde yer alan Arda karakteri de izleyenler tarafından merak edildi. Son yaz dizisinde yer alan Arda kimdir ? Arda, Savcı Selim ve ailesinin yaşadığı Adalet Sitesi'nde yaşıyor. Arkadaş canlısı, eğlenceli bir genç.

Sarp İkiler kimdir ?

Son Yaz dizisinde Arda karakterine hayat veren Sarp İkiler kimdir sorusu da sorulmaya başlandı. Sarp İkiler, 1997 yılında İstanbul'da doğmuştur. Şu anda bir üniversitede radyo sinema ve televizyon bölümünde öğrenimine devam etmektedir. Sarp İkiler, Hercai dizisinde Caner karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde ise Son Yaz dizisinde Arda karakterini canlandırıyor.

Sarp İkiler oynadığı diziler;

Hercai- Caner,

Son Yaz- Arda.