Geçen haberimizde İzmir Urla'da çekileceğini açıkladığımız Son YAz dizisi konusu ve Son Yaz dizisi oyuncularına da ulaşmak isteyeceksiniz diyerekten kısa çaplı bir araştırma yaptık. Çok büyük umutlarla başlayan Zemheri dizisi ile bir anda üne kavuşan Alp

Geçen haberimizde İzmir Urla'da çekileceğini açıkladığımız Son YAz dizisi konusu ve Son Yaz dizisi oyuncularına da ulaşmak isteyeceksiniz diyerekten kısa çaplı bir araştırma yaptık. Çok büyük umutlarla başlayan Zemheri dizisi ile bir anda üne kavuşan Alperen Duymaz dizinin rekabet yapamadığı gerekçesiyle yaptığı final sonrasında biraz ara vermiş ve gözlerden ırak yaşamaya başlamıştı. Son olarak Son Yaz dizisi ile karşımıza çıkacağını öğrendiğimiz yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz ile bilite başrol de kim olacak sorusu Son Yaz oyuncu kadrosu ve Son Yaz konusu ile birlite aranmaya başladı. O3 medya yapımcılığında ATV ekranlarında kısa bir süre başlayacağı açıklanan ancak henüz teaserlerinin yayınlanmadığı Son Yaz dizisi konusu Son Yaz dizisi oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. 



Ya da heyecan olsun merakla beklensin diye açıklanmadı bilemiyoruz ancak herkes Son Yaz dizisi merağını artık gdermek istiyor. Ev sahipliği yapacak olan ATV'ye de gözleri diken izleyici gelecek en ufak bir açıklamayı da dört gözle bekliyor. Biz de bunun farkında olarak araştırmalarımızıSON Yaz dizisi üzerine yönlendrmişken dizi ile alakalı gelecek en ufak bir haberi bir detayı bile kaçırmıyor ve İlan365 olarak sizlerle paylaşıyoruz. 



SON YAZ DİZİSİ KONUSU



Merakla beklenen Son Yaz dizisinin TV ekranlarının en fenomen dizilerinden olacağı iddiaları ile birlikte sizler için Son Yaz dizisi konusunu araştırdık. Son Yaz dizisi konusu hakkında yapımcılar sır gibi sakladığı bilgileri henüz sunmuş değiller ancak dizinin romantik bir aşk dizisi olacağı ve kavuşamayan aşıkların savaşının konu edinileceği belirtiliyor.  O3 medya tarafından henüz bir açıklama yapılmasa da Son Yaz dizisi 2020 yılı bitmeden önümüzde 1 2 ay içerisinde başlayacağı söyleniyor. 



SON YAZ DİZİSİ OYUNCULARI

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...


Son Yaz dizisi için geri sayım başlamışken net açıklama gelmemesi izleyiciyi daha da merakta bırakmakta iken, Son Yaz Oyuncu kadrosundaşu an en net isim Alperen Duymaz. Alperen Duymaz'a partnerlk olacak izmin Alina Boz olduğu iddiaları da ortalığı velveeye vermekte iken başka Son YAz dizisi oyuncuları hakkında net bir bilgiye ulaşamadık. Ancak haberimizi takip ediniz Son Yaz dizisi ile alakalı açıklamalardevam edecek.