Son Yaz dizisi bu akşam FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, fragmanı yayınlandığından beri izleyenler tarafından merakla bekleniyor.

Son Yaz dizisi bu akşam FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, fragmanı yayınlandığından beri izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Dizide yer alan oyuncular, dizinin konusu oldukça merak uyandırıyor. Cuma akşamları izleyici karşısına gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu da oldukça başarılı isimlerden oluşuyor. Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosunda; Ali Atay, Alper Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan gibi başarılı isimler yer alıyor. Son Yaz dizisinin çekimlerinin yapıldığı yer ise en çok araştırılan ve cevap aranan sorulardan biri oldu. Son Yaz dizisinin İstanbul'da çekilmediğini fragmandan anlamıştık. İstanbul'da çekilmiyorsa, Son Yaz dizisinin çekimlerinin yapıldığı yer neresi ? Son yaz dizisi nerede çekiliyor ? FOX TV'nin Cuma akşamları yayınlanacak olan dizisi Son Yaz, hangi ilde çekiliyor ?

1 Ocak Cuma itibariyle ekranlarda izleyicisi ile buluşacak olan Son Yaz dizisi hakkında merak edilen pek çok soru var. Son Yaz dizisi çekim mekanları, hangi il ilçede çekiliyor gibi sorularının cevaplarına yanıt veriyoruz. Son Yaz dizisi diğer dizilerin aksine İstanbul'da çekilmiyor. Son Yaz dizisi il olarak İzmir'de çekim yapıyor. Egenin güzel illerinden yazları sıklıkla tatil için tercih edilen İzmir'in Çeşme ilçesinde çekimler yapılıyor. Son Yaz dizisi şimdilerde sakin olan ancak güzelliği ile göz dolduran Çeşme'de yapılıyor. Ege de başlayan hikaye ara ara İstanbul'da da devam edecek. Farklı mekanlara yer verilen dizinin çekildiği yerler ilgi çekti.



Son Yaz dizisi nerede çekiliyor ?

Son Yaz dizisi hangi ilde, hangi ilçede çekiliyor soruları şu anda gündemi epey meşgul ediyor. Son Yaz dizisi İzmir ilinde çekiliyor. Dizide İzmir'in Çeşme ve Alaçatı ilçelerinde geçiyor. Ali Atay'ın canlandırdığı Savcı Selim Kara karakterinin İzmir'de bulunan evi de merak ediliyor. Savcı Selim Kara'nın evi İzmir'in Çeşme ilçesinde olan Adalet Sitesi'nde yer alıyor. Dizinin çekimlerinin büyük çoğunluğu İzmir Çeşme'de bulunan Adalet Sitesi'nde geçecek. Adalet Sitesi'nde bulunan Selim Kara'nın ailesinin yaşadığı ev oldukça büyük bir ev. Büyüklüğünün dışında devasa ve yemyeşil bahçesi ile de izleyenleri hayran bıraktı. Site içinde bulunması ve güvenilir bir yer olması ile Selim Kara, Akgün'ü daha bir gönül rahatlığı ile Adalet Sitesi'ne getirmiştir. Selim Kara'nın evinin sade dekore edilmesi ve konforlu olması da gözlerden kaçmıyor.

Savcı Selim Kara ve Akgün’ün macera dolu araba kovalamaca olayı da dizinin merak edilen sahnelerinden biri oldu. Dizide merak edilen Selim Kara ve Akgün araba kovalama sahnesinde geçilen yollar da izleyenler tarafından araştırılıyor. Bu kovalamacanın yaşandığı yer ise İzmir değil. Selim ve Akgün'ün kovalamacası, İstanbul'da ara sokaklarda yaşanmıştır.

İzmir'in Urla ilçesinde çekimleri yapılan Son Yaz dizisinde gidilen sahiller de merak ediliyor. Son Yaz dizisinde Yağmur ve arkadaşlarının gittiği kayalıklı deniz kenarı olan yer de izleyenleri meraklandırdı. Son Yaz dizisinde Yağmur'un denize atladığı yer ise; Çeşme'de bulunuyor.

Dizide bol bol Çeşme, Urla ve Alaçatı sokaklarına yer verilecektir. Dizinin çekimlerinin yapıldığı dış mekanlar, restoranlar, kafeler de İzmir'in tatil köyü olan Urla'da geçiyor. Sık sık göreceğimiz beyaz ve taş evler de İzmir'in sembolü niteliğindedir.

Akgün'ün yattığı hapishane ise İzmir'de değildir. Son Yaz dizisinde Akgün'ün yattığı hapishane İstanbul'dadır. Akgün'ün hapishane çekimleri, İstanbul Maltepe Cezaevi. İstanbul Maltepe 1-2 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda yapılıyor.



Son Yaz dizisi ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta ?

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Son Yaz dizisi, Cuma akşamı saat 20.00'da izleyicisi ile buluşacak.