Burak Arlıer'in yönetmen koltuğunda oturduğu her dizinin başarısından bahsetmeye gerek yoktur. İşte bu yapıtlardan biri olmaya hazırlanan 'Son Yaz' dizisi çok merak uyandırdı.

Burak Arlıer'in yönetmen koltuğunda oturduğu her dizinin başarısından bahsetmeye gerek yoktur. İşte bu yapıtlardan biri olmaya hazırlanan 'Son Yaz' dizisi çok merak uyandırdı. Son Yaz dizisi nerede çekiliyor. Son Yaz dizisi Hangi il Son Yaz dizisi hangi ilçede çekiliyor. Diziler başlamadan önce en çok merak uyandıran konular dizilerin nerede çekildiği olmakta iken Son Yaz dizisi de adı üzerinde olduğu gibi yazlık bir mekanda çekileceğe benziyor. 



İzmir'in şirin mi şirin bir kasabası olan ve geleceğin Alaçatı'sı olan Urla Son YAz dizisine ev sahipliği yapacak. Yani Son Yaz dizisi de bunu keşfetmiş olacak ki çok rağbet gören Urla da çekimlerine yaz ortasında başlamış. İlk başlayacak olan dizinin adının Son Yaz olduğu açıklaması akabinde Son YAz oyuncuları çok merak edilmişti. Ve Son Yaz oyuncuları başrol oyucusunun da Alperen Duymaz olduğu açıklanınca merakla bekleyenler daha da bir heyecanlandı. Haberimizin sonunda sizler için Alperen Duymaz hakkında kısa bir bilgi toplamamızın sonucunu da paylaşacağız. 



Yapımcı olarak O3 medyanın yapımcılığında başlayacak olan Son Yaz dizisi hangi kanalda yayınlanacağı bilgisi de elimize ulaştı. Ve ATV yayıncı şirket olarak Son Yaz dizisine ev sahipliği yapacak. Son Yaz kadrosunda henüz eksikler olsa da en kısa zamanda yapımcıların bunu toparlayacağı ve süper bir ekiple karşımıza çıkacağına eminiz. Net olarak Son Yaz dizisi nerede çekiliyor Son YAz dizisi hangi il de çekiliyor ve Son Yaz dizisi hangi ilçe de çekiliyor sorusunun yanıtını verdikten sonra Son Yaz oyuncu kadrosu açıklandıkça sizlerle paylaşımımızı güncelleyeceğiz. 



Başrol oyuncusu Alperen Duymaz olduğunu öğrendiğimiz Son Yaz dizisi hakkında gelişmeler duyumlanmaya devam ederken, Alperen Duymaz'ın partneri olan ismin de Alina Boz olduüğu açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde Alina Boz'un koronavirüse yakalndığı iiddiaları ortalarda dolanırken, dizideki seyrinin ne olacağı da gizini korumaya devam ediyor 



Son Yaz dizisinin ne zaman başlayacağı ile alakalı henüz bir teaser paylaşılmamıken merakla beklenen dizinin 2020 bitmeden başlaması hedefleniyor. 

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?


PEKİ YA ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?



1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu, Hacettepe’de tiyatro eğitimi aldıktan sonra, ilk oyunculuk deneyimini STAR TV’de yayımlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle yaşadı.  Asıl çıkışını ise bir dönem Kanal D’nin sevilen dizisi Bodrum Masalı ile yakaladı. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Kübra Kelkit ile dünyaevine giren Alperen Duymaz, son olarak Çarpışma ve Zemheri dizisinde rol almıştı.



Urlanın sanat sokağının güzelliği, İskelesinde ay ile denizin buluşmasının ve kuytu koylarında deniz sefasının ve en fazla 2 katlı evlerinin balta girmemiş ormanlarının yani 4 mevsimi bir arada yaamak isteyenlerin yarımadada çekimi başlayacak olan diziyi seyretmesi ile orada yaşamış okadar olacağını iddia ediyoruz.