Bu akşam ekranları karşısındaki izleyenlerin ilk kez karşısına çıkacak olan Son Yaz dizisi için nefesler tutuldu. Son Yaz dizisi 1 Ocak 2021 Cuma günü itibariyle FOX TV ekranında yayın hayatına başlayacak.

Bu akşam ekranları karşısındaki izleyenlerin ilk kez karşısına çıkacak olan Son Yaz dizisi için nefesler tutuldu. Son Yaz dizisi 1 Ocak 2021 Cuma günü itibariyle FOX TV ekranında yayın hayatına başlayacak. FOX TV'nin Cuma akşamı için belirlediği dizinin uzun soluklu olacağı ön görülüyor. Son Yaz dizisinde yer alan oyuncular ise merak konusu oldu. Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosunun yanında dizinin konusu da araştırılmaya başlandı. Son Yaz dizisinin konusu merak ediliyor. FOX TV'nin yıldız dizisi olmaya aday olan Son Yaz dizisi oyuncuları kimler ? FOX TV Son Yaz dizisi oyuncu kadrosu ? Son Yaz dizisi konusu ne ? Son Yaz dizisi ne anlatıyor ?

Başrollerinde Ali Atay, Alper Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın bulunduğu Son Yaz dizisi başlıyor. FOX TV ekranlarında Cuma akşamları 20.00'de yayınlanacak olan dizinin konusu kadar oyuncuları da merak ediliyor. Son Yaz dizisinde yer alan oyuncuların isimleri, yaşları, nereli oldukları, daha önce oynadıkları diziler tek tek araştırılmaya başlandı. Son Yaz dizisi oyuncuları kimler ? Son dizisi başrol oyuncuları kim ?

Son Yaz dizisi başrol oyuncuları kim ?

FOX TV ekranlarında izleyici karşısına gelecek olan Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosu oldukça başarılı isimlerden oluşuyor. Genç ve dinamik oyuncu kadrosu ile izleyenleri heyecanlandırmayı başardı. Peki, Son Yaz dizisi oyuncuları kimmiş, bir bakalım. Son Yaz dizisi başrol oyuncuları; Ali Atay, Alper Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan yer alıyor. Bu başarılı isimlere eşlik edecek isimler de oldukça yetenekli oyunculardan oluşuyor.



Son Yaz dizisi oyuncuları kim ?

Cuma akşamı itibariyle ekranlarda izleyicisi ile buluşacak olan Son Yaz dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Son Yaz dizisi başrol oyuncularının yanında dizinin diğer oyuncuları da merak ediliyor. Son Yaz dizisi oyuncu kadrosuna bir bakalım. Son Yaz dizisi başrol oyuncuları; Ali Atay, Alper Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'dır. Bu başarılı dört ismin yanında bulunan ve dizide eşlik edecek olan isimler de oldukça yetenekli oyunculardan oluşuyor. Son Yaz dizisi oyuncuları; Sarp İkiler, Cengiz Okuyucu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin ve Ata Nedim Arman gibi başarılı isimlerden oluşuyor.

Son Yaz dizisi karakterleri;

Savcı Selim Kara- Ali Atay,

Canan- Funda Eryiğit,

Akgün Gökalp Taşkın- Alperen Duymaz,

Yağmur- Hafsa Nur Sancak Tutan,

Altay- Ata Nedim Arman,

Fatih Doğanay- Emre Karayel,

Serap- Şebnem Dönmez,

Kaan Gök- Erdem Şanlı,

Metin Yaman- Sinan Tuzcu,

Emel- Sezer Avcı,

Naz Yaman- Yasemin Yazıcı,

Eray Duraner- Yunus Narin,

Arda- Sarp İkiler,

Selçuk Taşkın- Arif Pişkin,

Soner Sancaktar- Halil Babür,

Ahmet Tunalı- Cengiz Okuyucu.

Son Yaz dizisi ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta ?

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Son Yaz dizisi, Cuma akşamı saat 20.00'da izleyicisi ile buluşacak.



Son Yaz dizisi konusu;

Son Yaz dizisinin konusu, oyuncu kadrosu yayınlandıktan sonra çok merak edilmeye başlandı. Son Yaz dizisinde anlatılan konu, merak ediliyor. Fragmanı ve dizi tanıtım afişleri yayınlandığından beri dizinin konusu araştırılıyor. Son Dizisi konusu nedir, inceleyelim.

Cumhuriyet Savcısı Selim Kara, 8 sene evvel hapse attırdığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Selam Kara'ya  reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara'dan davasında tanıklık yapmasını ister. Bu davada tanıklık yaparsa, bütün suç örgütü yerle bir olacaktır. Ancak Selçuk Taşkın, Selim Kara'ya bu anlaşma için bir şart sunar. Selçuk Taşkın'ın tek bir şartı vardır. Selçuk Taşkın'ın Selim Kara'dan tek istediği, oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı Selim Kara’nın canı pahasına korumasını ister.

Bu durumun yanında Selim Kara'nın bir sorunu daha vardır. Kendisinden uzakta İzmir'de yaşayan bir ailesi vardır. Savcı Selim Kara'nın eşi Canan, Selim Kara'dan boşanmak ister. Bu durum karşısında Savcı Selim Kara, işi ve ailesi arasında kalır. Sonra işi kabul eder ve Akgün'ü de yanına alıp, İzmir'e ailesinin yanına gider. Selim Kara, Selçuk Taşkın'ın oğlu Akgün ile birlikte İzmir'de ailesinin yaşadığı Adalet Sitesi'ne gider. İzmir Çeşme'de bulunan Adalet Sitesi'nde Akgün'ün olması oldukça tehlikelidir. Akgün'ün İzmir'e gitmesi ve Çeşme'de bulunan Adalet Sitesi'ne taşınması ile tüm site halkı ve Selim Kara'nın ailesinin hayatı değişecektir. Ege'de yaşanan bu olaylar bakalım nasıl ilerleyecek.