Son Yaz dizisinin reytingleri nasıl, izlendi mi tutuldu mu? her yerde aranmaya başladı. Fox TV'de 1 Ocak Cuma akşamı başlayan Son Yaz dizisi reyting sıralamasında kaçıncı sırada yer aldı? merak edildi.

Son Yaz dizisinin reytingleri nasıl, izlendi mi tutuldu mu? her yerde aranmaya başladı. Fox TV'de 1 Ocak Cuma akşamı başlayan Son Yaz dizisi reyting sıralamasında kaçıncı sırada yer aldı? merak edildi. Oldukça zor bir günde yayın hayatına başlayan Son Yaz ile ilgili tüm detayları sizler için haberimizde derledik.

O3 Medya imzalı Son Yaz dizisinin başrollerini Ali Atay ve Alperen Duymaz'ın paylaştığı dizinin kadrosunda; Funda Eryiğit, Emre Karayel, Hafsanur Sancaktutan ve Sinan Tuzcu gibi iddialı isimler yer alıyor. İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara 'nın yaşadıklarının anlatıldığı Son Yaz dizisi; Star TV'de Akrep, Kanal D'de Arka Sokaklar, TV8'de Kırmızı Oda, Show TV'de Ramo, TRT1'de Payitaht Abdülhamid ve son olarak ATV'de Akıncı dizisiyle reyting mücadelesine girdi. İşi zorlu rakipleri karşısında bir hayli güç olacak Son Yaz başarılı olacak mı merak ediliyor. Son Yaz dizisinin 1 Ocak Cuma günü yayınlanan ilk bölümünün reyting sonuçları 2 Ocak Cumartesi günü belli olacak.


Son Yaz izlendi mi tutuldu mu?


Yukarıda da söylediğimiz gibi Ramo, Kırmızı Oda gibi reytingleri yüksek olan dizilerle mücadelesinde başarılı olursa Son Yaz dizisi bu sezon sonuna kadar yayın hayatına devam edebilecektir. Ancak dizinin reytingleri düşük seyrederse birkaç bölüm sonra bitecektir.

Son Yaz ilk bölümde neler oldu?


Cumhuriyet Savcısı Selim Kara, sekiz yıl önce tutukladığı organize çete lideri Selçuk Taşkın'dan beklemediği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, oğlu Akgün Gökalp Taşkın'a sahip çıkması karşılığında tanıklık yapacaktır. Akgün Gökalp, bir deli fişek, babasının izinden yürümüş, bulaşmaması gereken insanlara bulaşmış, hayatı tehlikededir.

Selim mesleği sebebi ile ailesinden ayrı, İstanbul'da tek başına yaşamaktadır. Eşi Canan, kızı Yağmur ve oğlu Altay ise dört yıldır İzmir, Çeşme'de kendilerine babalarından ayrı bir hayat kurmuşlardır...

Selim, Selçuk Taşkın'ın oğlunu biraz da 'zor kullanarak' koruması altına alır ancak ailevi sorunlar sebebi ile Çeşme'ye, ailesinin yanına bu belalı delikanlı ile birlikte dönmek zorunda kalır. Selim, ne pahasına olursa olsun evliliğini kurtarmak zorundadır. Akgün Gökalp'in ise bu zorunlu yol arkadaşlığına 'eyvallah' demeye hiç niyeti yoktur. Selim Kara'nın, babasını yıllar önce tutuklayan savcı olduğunu öğrendiğinde işler iyice karışacaktır.