FOX TV ekranlarında Saner Ayar'ın yapımcılığını üstlendiği Son Yaz dizisi her hafta Cuma günü izleyicisi ile buluşacak. 1 Ocak Cuma 2021'de ilk bölümü ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Son Yaz dizisi oyuncu kadrosu oldukça başarılı isimlerd

FOX TV ekranlarında Saner Ayar'ın yapımcılığını üstlendiği Son Yaz dizisi her hafta Cuma günü izleyicisi ile buluşacak. 1 Ocak Cuma 2021'de ilk bölümü ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Son Yaz dizisi oyuncu kadrosu oldukça başarılı isimlerden oluşuyor. Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duman ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Son Yaz dizisinin yardımcı oyuncuları da oldukça dikkat çekiyor. Son Yaz dizisi ile ekranlara gelen Sezer Koç'ta araştırılan isimler arasında yerini aldı. Son Yaz dizisinde Emel Yaman karakterine hayat veren oyuncunun hayatı merak ediliyor. Son Yaz'ın Emel'i kimdir ? Son Yaz Emel kimdir ? Sezer Koç kimdir ? Sezer Koç oynadığı diziler nelerdir ?

Son Yaz Emel Yaman kimdir ?

Çeşme'de çok beğenilen bir butik otelini eşi ile birlikte işletmektedir. Canan’ın ablası Naz’ın annesi, Metin’in de karısıdır. Çok eğlenceli, dobra ve enerjik bir kadın olan Emel Yaman, çok sevilen bir karakterdir.

Sezer Koç kimdir ?

Ateş Menajerlik şirketi ile çalışan Sezer Koç, kısa bir süredir ekranlarda yer alıyor. 16 Kasım 1981 doğumlu olan 39 yaşındaki Sezer Koç, şimdilerde Son Yaz dizisinde Emel Yaman karakterine hayat veriyor. 35 Buçuk Akademide ve Meltem Cumbul’dan oyunculuk eğitimi almıştır. Aldığı oyunculuk eğitiminden sonra ise oyunculuk kariyerine başlamıştır. Dizi oyuncusu olmadan önce tiyatro oyunlarında yer aldı. Sezer Koç'un yer aldığı tiyatro oyunları; Havhavlar Hevhevler ve İyi Geceler Anne gibi çocuk oyunlarıdır.

Sezer Koç, dizi oyunculuğu kariyerine ilk kez 2016 yılında Familya dizisi ile başlamıştır. Familya dizinde canlandırdığı Hava Boz karakteri ile büyük büyük beğeni toplayan Sezer Koç sonrasında Nefes Nefese dizisinde Mihriman karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde Son Yaz dizisinde Emel karakterine hayat veren Sezer Koç, bu dizinin öncesinde Kafa Doktoru dizisinde Zinnur rolünü oynamıştır. Sezer Koç'un boyu 159 ve kilosu 60'dır.


Sezer Koç'un yer aldığı diziler;


 Son Yaz (TV Dizisi 2020)


Kafa Doktoru (Zinnur, TV Dizisi 2020)

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!

Nefes Nefese (Mihriman, 2018)


Familya (Hava Boz, Yaşar'ın büyük kızı, 2016)