Fox TV'nin Cuma akşamlarının eğlenceli ve aksiyon dolu dizisi Son Yaz reytingleri gerilemeye devam etti. Baraj dizisinin üzerine çizen kanalın yeni final yaptıracağı dizide belli oldu.

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...
Fox TV'nin Cuma akşamlarının eğlenceli ve aksiyon dolu dizisi Son Yaz reytingleri gerilemeye devam etti. Baraj dizisinin üzerine çizen kanalın yeni final yaptıracağı dizide belli oldu.

Başrollerinde Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz gibi oyuncuların yer aldığı Son Yaz dizisi ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çekmeye başarmıştı. Ancak dizi girerek gerilemeye devam ediyor. Son Yaz dün yayınlana bölümü ile reytinglerde yine geriledi.

Son Yaz dizisi son bölümlerde göze aşırı sokulan mantık hataları nedeniyle seyirciyi uzaklaştırmıştı. Diziye birde Akgün ile Yağmur karakterinin aşkının aşırı göz tırmalaması ve Yağmur karakterinin giderek antipatik bir hale getirilmesi seyirciyi isyan ettirmişti.

Öncelikle Savcı'nın şahitlerine açık hedef haline getirip sürekli oyuna gelip ölmesine neden olması, Savcı'nın dibinde kırmızı ışıkta duran minibüsün pusuya düşürme sahnesi, Yağmur'un Akgün'ü babası karşısında sürekli olarak zor duruma sokması, Yağmur ve Akgün'ün Kaan'ın gözü önünde el ele okula gelmesi, flörtleşmesi sahnesi varken son bölümde Kaan'ın Akgün ve Yağmur'un birlikte olduğunu yeni öğreniyor gibi sinirlenmesi sosyal medyada ilk göze batan şeyler oldu.

REYTİNGLER DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR



Son Yaz'da dün yayınlanan bölümde her ne kadar eğlenceli ve aksiyon dolu sahneler olsa da seyirciyi geri getirmeyi başaramadı.

Dizi reytinglerde gerilemeye devam etti. 7 günü de dolu olan Fox Tv, sırada bekleyen diziler için  hangi dizilerini final yaptıracağı merak ediliyordu. Fox dün kıyımlarına başladı. Kanal Baraj dizisine final kararı verdi ve Savaşçı'ya yer açtı. Ancak kanalın sırada bekleyen yeni sezon dizileri için hala günleri doldu.



En az 3 dizisini daha bitirmesi beklenen Fox'un Son Yaz'ı gözden çıkardığı konuşuluyordu. Reytingleri bekleyen kanal giderek düşen reytinglerden sonra Son Yaz'ı da listeden silmedi ve üzeri çizilecek dizilerde baş sıraya çıkardı.

SONER VE NAZ AKGÜN VE YAĞMUR'U GERİDE BIRAKTI

Dizide Naz ve Soner karakterinin aşkı seyirciyi son bölümlerde gözü aşırı tırmalayan şekilde ilerleyen Yağmur ve Akgün aşkından da çok çekmeyi başardı. Özellikle dizinin her bölümünde dikkatleri üzerine çeken Halil Babür ve Yasemin Yazıcı Google aramalarda yükseğe çıkan isimler oldu.



Bu hafta Sen Çal Kapımı fişini çeken FOX TV, Baraj dizisi sonrası Son Yaz dizisi bitirerek hayranlarını üzecek gibi duruyor!