FOX TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi, Son Yaz'ın fragmanı oldukça dikkat çekti. Yayınlanan fragmanın ardından dizinin oyuncuları ve karakterleri de araştırılmaya başlandı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi, Son Yaz'ın fragmanı oldukça dikkat çekti. Yayınlanan fragmanın ardından dizinin oyuncuları ve karakterleri de araştırılmaya başlandı. Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosunda; Ali Atay, Alper Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan gibi başarılı isimler yer alıyor. Başrol oyuncularından Ali Atay ise en çok ilgi gören isim oldu. Ali Atay, Son Yaz dizisinde Savcı Selim Kara'yı canlandırıyor. Savcı Selim Kara rolü ile ekranlarda izleyicisi ile buluşacak. Ali Atay'ın hayat verdiği Savcı Selim karakteri, izleyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Savcı Selim karakterinin özellikleri de oldukça ilgi çekici. Ali Atay'ın canlandırdığı Selim karakteri kimdir ? Son Yaz Savcı Selim kimdir ? Ali Atay kimdir ? Ali Atay kaç yaşında, boyu, karısı ve oğlu kimdir ?

Ekranların yeni dizisi Son Yaz, bütün ilgiyi üzerine çekti. Cuma akşamlarının sevilen dizisi olmaya aday olan dizinin konusu da oldukça ilgi çekici. Cuma akşamları TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda ile rekabet halinde olacak olan dizinin oyuncu kadrosu da çok beğenildi. En son Leyla ile Mecnun dizisi ile ekranlarda gördüğümüz Ali Atay, Son Yaz dizisinde başrol oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Ali Atay'ın başarılı oyunculuk performansı ve deneyimleri ile Son Yaz Selim karakteri daha şimdiden çok sevildi. Peki, Son Yaz Selim kimdir ? Ali Atay kimdir ?



Son Yaz Savcı Selim Kara kimdir ?

FOX TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisindeki Savcı Selim karakteri oldukça dikkat çekiyor. Dizide savcı olan ve örgütlerle uğraşan başı bir türlü beladan kurtulmayan biridir. Ailesi İzmir'in Çeşme ilçesinde yaşamaktadır. İzmir'de karısı ve çocukları ile Adalet Sitesi'nde oturur. Dizide Selçuk ile yapacağı anlaşma sonucunda Selçuk'un sorunlu oğlu Akgün ile uğraşacaktır. Selim'in karısı Canan, Selim eve gelmiyor diye ondan boşanmak istemektedir. İşi ve ailesi arasında kalan Selim, Akgün'ü yanında İzmir'e ailesinin yanına götürür. Ailesi ile yaşadığı Adalet Sitesi'ne Akgün'ü getirmesi ile olaylar karışır. Bakalım Selim'i neler bekliyor.



Ali Atay kimdir ?

Ali Atay 20 Nisan 1976 yılında Rize'de dünyaya gelmiştir. 44 yaşındaki Ali Atay, pek çok başarılı yapımda yer almıştır. Başarılı oyuncu Ali Atay, şimdilerde Son Yaz dizisinde başrol oynamaktadır. Son Yaz dizisinde canlandırdığı Savcı Selim Kara karakteri ile ilgiyi üzerine toplamıştır. Ali Atay, 2008 yılında Ebru Cansız ile evlenmiştir. Ancak Ebru Cansız ve Ali Atay 2013 yılında boşanmıştır. Sonrasında Ali Atay, 2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Hazal Kaya ile evlenmiştir. Hazal Kaya ile evliliğinden 1 yaşında bir oğlu vardır. Ali Atay ve Hazal Kaya çiftinin oğlunun adı Fikret Ali'dir. Eşref Saati, Yapma Diyorum ve Kılıç Günü gibi dizilerde de yer alan Ali Atay, Leyla ile Mecnun dizi ile ün yakalamıştır.

Ali Atay oynadığı diziler;

Behzat Ç.,

Şapkadan Babam Çıktı,

Eşref Saati,

Leyla ile Mecnun,

Kılıç Günü,

Yapma Diyorum,

Cemile,

Hayat Kavgam,

Gönül Ferman Dinlemiyor,

Ben De Özledim,

Masum,

Son Yaz.