Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2019-04-29 07:37:03Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Başrollerini Ali Atay ile Funda Eryiğit'in paylaştığı Son Yaz dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Savcı Selim ve Akgün'ün yollarının kesişmesi ve Çeşme'ye gitmeleriyle herkesin hayatının değişmesini konu alan Son Yaz dizisinde rol alan Şebnem Dönmez kimdir çok merak edildi. Hal böyle olunca Şebnem Dönmez kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? aranmaya başladı. Biz de sizler için bu detayları haberimizde derledik. İşte detaylar...

Fox ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi birkaç hafta önce ekran hayatına merhaba dedi. Başrollerini Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı dizi cuma akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Şebnem Dönmez, Sinan Tuzcu, Sezer Koç ve Arif Pişkin gibi isimler de yer alıyor. Tabi konusuyla dikkat çeken Son Yaz dizisinin oyuncuları da merak ediliyor. Bu isimlerden biri de güzelliği ile dikkat çeken Şebnem Dönmez oldu. Gelelim Şebnem Dönmez'in dizideki karakteri ve hayatına...


Son Yaz Serap Gök kimdir?


Kaan’ın annesi... Çok güzel, çekici, kendine güvenen, inatçı, zeki, pasif agresif, stratejik, hırslı, ne istediğini bilen ve elde etmek için her şeyi yapabilecek olan, eğlenceli, cesur bir kadın...  Yaşından daha genç gösteriyor. Gençliğinde katıldığı güzellik yarışmasında dereceye bile girmiş, bu yüzden güzelliğinin farkında ve onu ilerleyen yaşına rağmen korumaya son derece kararlı. Lükse düşkün... Şatafattan hoşlanıyor. Para hesabını yapmadan, canı ne isterse alıyor. Özellikle çanta takıntısı var. Pahalı çantalarını, kolunda gururla taşıyor. Kozmetiğe de meraklı... En çok yaşlanma karşıtı kremlere para bayılıyor. Takı takmayı seviyor. Vefat eden eşinden kalan evi ve mal varlığı var. Senelerdir de emlakçılık yapıyor. Serap, bu lüks yaşamını sağlayacak kadar çok para kazanmıyor. Kendisi çok farkında olmasa da parası çoktan suyunu çekti ve büyük bir borç batağının içinde...

Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında?


Şebnem Dönmez 90’lı yıllarda başlayan sayısız televizyon programları, canlı yayınlar ve ödül törenlerinde icra ettiği sunuculuk kariyerine; ilerleyen yıllarda oyunculuğu ekleyerek, başarılı dizi ve film projelerindeki performansıyla büyük beğeni topladı.

2004 yılında özgün senaryosu ve iddialı kadrosu ile akıllara kazınan Neredesin Firuze’de, 2006 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü filminde başrol olarak yer aldı.

2010 yılında Küçük Sırlar ile tekrar seyirci ile bir araya gelmiştir. 2012 yılında Kuzey Güney’de Melda karakterine, 2013 yılında dünya çapında nam salan Medcezir’de Sude karakterine hayat vermiştir. 2018 yılında Avlu dizisindeki başarılı performansının ardından, 2020 yılında Zemheri’de Mehveş karakteri ile beğeni toplamıştır.

Sanatçı, 2021 yılı şubat ayında, dünyaca ünlü performans sanatçısı Marina Abramovic'in Türkiyeli sanatçılara yaptığı açık çağrı sonucunda, Sakıp Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirilen Akış/Flux isimli sergiye performans yapmak üzere davet edilmiştir.

Güzel oyuncu; kadın olmanın, zamana karşı, yaşlanmaya karşı hissettiklerinin ve bu konuda yaşadığı ve kolektiften alana akan tüm sıkıntıları hissedeceği özgür bir enerji alanında 6 gün boyunca günde 8 saat performans alanından hiç ayrılmadan hayatının en ilginç deneyimlerinden birini yaşamıştır. İçinden geçtiği derinlikleri ve tüm duyguları seyirciyle birlikte yaşamayı deneyimlemiştir. Seyircinin yüksek ilgisi ve Bayan Kontür’ü gerçekleştirirken yaşadıkları, sanatçıya performans sanatında çok farklı ufuklara ulaşma ilhamı vermiştir.

2021 sezonunda Son Yaz projesinde Serap karakteri ile sevenleri ile tekrar buluşacaktır. Şebnem Dönmez, 15 televizyon dizisinde ve 8 sinema filminde yer almıştır.