Star Tv sezonu en kötü geçiren kanallardan biri oldu. Star Tv yeni sezonun gelmesiyle birlikte tüm dizilerinin fişini çekmiş durumda.

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!
Star Tv sezonu en kötü geçiren kanallardan biri oldu. Star Tv yeni sezonun gelmesiyle birlikte tüm dizilerinin fişini çekmiş durumda. Kanalda dizi kalmayacak görünüyor. Yeni sezona hazırlanan Star Tv'ye final üzerine final şoku! Kağıt Ev dizisinin yayınına hazırlanan Star Tv'de sezon temizliği başladı.

Star Tv bu sezon Fransız Dix pour cent dizisinde uyarladığı Menajerimi Ara dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştı. Her bölüm ünlü oyuncuların konuk olduğu dizi fırtına gibi başlamış ancak konuk ettiği ünlülere tabiri caizse büyük bir yağ çekme etkisi gösterince seyirciyi uzaklaştırmıştı. Son bölümlerde bu durumdan kurtulan Menajerimi Ara gününü de değiştirerek finalden bir süreliğine kurtulmuştu.



Kanalın bir diğer büyük umutlar bağladığı başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi ise büyük bir hayal kırıklığı olmuş ve reytinglerde adeta yok etkisi yaratmıştı.

Reytinglerin bir dönem zirve dizisi Sefirin Kızı'nda ise başroller Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun arka arkaya diziden çıkması dizinin final yapmasını kaçınılmaz hale getirmişti. Yapımcı her ne kadar diziye Tuba Büyüküstün'ü rekor fiyata diziye getirse de dizi finali garantilemişti.



Ve son olarak ilginç konusu ve Demet Akbağ, Bekir Aksoy ve Evrim Solmaz gibi başarılı kadrosu ile Akrep dizisi de reytinglerde istenileni verememişti.



Star Tv dizileri için yolun sonuna gelindi!

Yeni sezona hazırlanan kanallar Star Tv'nin dizilerinin fişini çekti. Yeni dizi çalışmalarına Star Tv'de start verdi. Star Tv final yapacak dizilerinin kararını verdi.



Seni Çok Bekledim, Akrep, Menajerimi Ara ve Sefirin Kızı dizilerinden kararını veren Star TV'nin Akrep'i devam ettirmek istediği Menajerimi Ara dizisi için ise hala kararını net vermediği öğrenildi. Ancak Sefirin Kızı ve Seni Çok Bekledim dizilerinin sezon onayı almadığı öğrenildi.