Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'dan üzücü haber geldi. Dizinin fişi çekildi! Star TV ve Ay Yapım kararını verdi.

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'dan üzücü haber geldi. Dizinin fişi çekildi! Star TV ve Ay Yapım kararını verdi. Menajerimi Ara final yapıyor! Menajerimi Ara dizisi final tarihi ne zaman? Kaç bölüm kaldı? İşte tüm detaylar!

Başrollerinde Ahsen Eroğlu, Barış Falay, Canan Ergüder, Deniz Can Aktaş, Fatih Artman gibi isimlerin yer aldığı Menajerimi Ara dizisinde sona gelindi. Fransız Dix pour cent dizisinden uyarlanan Menajerimi Ara dizisi için final kararı çıktı. Dizinin hayranları bu kararı nasıl karşılayacak merak konusu..

Star Tv'nin Pazar akşamları yayınlanan dizisi Menajerimi Ara'da sona gelindi. Ay yapım yeni dizileri için yaza hazırlık yaparken üzerini çizeceği dizileri de belirledi. Onlardan biri de Menajerimi Ara dizisi oldu. Bu sezon başlayan ve ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çeken, her bölüm ünlü konukları ile merak edilen Menajerimi Ara dizisi 2. sezon onayı alamadı.

DİCLE'YE PROJE TEKLİFLERİ YAĞIYOR!

Menajerimi Ara dizisiyle ünlenen Ahsen Eroğlu'nun ise yeni projelerle görüştüğü öğrenildi. Ahsen Eroğlu bir dijital platformla el sıkışırken, TV ekranlarında da yeni dizi projeleri ile görüştüğü öğrenildi.

Star Tv diziyi yayınlamak istese de Ay Yapım yeni dizileri için Menajerimi Ara dizisini gözden çıkardı. Menajerimi Ara dizisi reytinglerde düşüş yaşayınca 2. sezon onayı alamadı.  Star Tv'de yeni sezon hazırlıkları başladı. Kanal Menajerimi Ara dizisi yerine yeni bir uyarlama diziye hazırlanıyor.

MENAJERİMİ ARA YERİNE YENİ UYARLAMA DİZİ GELİYOR

Star Tv'ye yeni bir uyarlama dizi geliyor. Menajerimi Ara dizisini gözden çıkaran Star Tv'ye Süreç Film imzalı yeni bir dizi hazırlanıyor. Star Tv'de Süreç Film imzalı The Baker And The Beauty dizisi uyarlanıyor. Uyarlama dizilerin son yıllarda büyük ilgi görme furyası devam ediyor. The Baker And The Beauty uyarlamasının yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturacak.

Star Tv'nin Menajerimi Ara dizisi yerine getireceği The Baker And The Beauty uyarlaması bu yaza hazır olacak. Dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalara başladı. Ancak henüz net açıklamalar yapılmadı.

FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

Menajerimi Ara dizisinin final tarihi için net bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin bu sezon sonunda final yapacağı kesinleşti. Sezon arasında final yapacak olan dizinin Mayıs ayında final yapacağı ve 2. sezonun onaylanmadığı kesinleşti.