Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Menajerimi Ara dizisi son dönemde final iddiaları ile gündeme gelmeye devam ediyordu. Ay Yapım imzalı, yönetmeliğini Ali Bilgin’in yaptığı, Ekin Atalar tarafından senaryosu kaleme alınan drama ve komediyi harman

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Menajerimi Ara dizisi son dönemde final iddiaları ile gündeme gelmeye devam ediyordu. Ay Yapım imzalı, yönetmeliğini Ali Bilgin’in yaptığı, Ekin Atalar tarafından senaryosu kaleme alınan drama ve komediyi harmanlayan dizinin akıbeti sonunda belli oldu.

Prestijli bir yetenek ajansında yaşananları merkeze alan ve kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan Menajerimi Ara dizisinin final yapmayacağı öğrenildi.

Menajerimi Ara dizisinin yapımcısı "Projemiz devam ediyor! Final iddiaları doğru değil" diyerek final haberlerini yalanladı.



Final Değil Sezon Finali!

Uzun zamandır merak edilen Menajerimi Ara final mi yapıyor? Menajerimi Ara  ne zaman final yapıyor? gibi sorularının cevabı sonunda yanıt bulmuş oldu. Şu an için dizinin final yapmayacağı kesinleşti. Sevilen dizinin Mayıs ayının başlarında sezon finali yapmasına dair sinyal verildi.

Ay yapım düşük bütçeli diziye bir şans daha vererek final yapmama kararı aldı. Menajerimi Ara yeni sezonda da Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Daha önce de Menajerimi Ara dizisi için final iddiaları ortaya atılmıştı. Özellikle yayın hayatına salı günü başlayan fakat Masumlar Apartmanı'nın başlamasından sonra reyting kaybederek pazar gününe alınmasından sonra final iddiaları güçlenmişti.

Dizi uzun zamandır pazar günleri yayınlanıyor ve belli bir kemik izleyicisine sahip. Fakat TRT 1 ekranlarında yeni başlayan Teşkilat dizisinin ardından yeniden final iddiaları ortaya atıldı. Çünkü yayın hayatına pazar günü oldukça başarılı bir şekilde giriş yapan Teşkilat dizi reytingleri altüst ederek zirvenin sahibi oldu. Bu nedenle Menajerimi Ara dizisinin düşük reytingler yüzünden final yapması bekleniyordu. Ay Yapım ve Star TV'den beklenmeyen bir kararla dizinin devam edeceği bildirildi. Fakat yapımcılar son anda değişiklik yapabilir. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça paylaşacağız!