Yapımını Tims&B yapımın üstelendiği, senaryosunu  Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Hakan Kırkavavaç’ın oturduğu Teşkilat dizisinin yayın hayatına başlamasına saatler kaldı. Bu akşam yayınlanacak olan dizi TRT 1 ekranlarında izleyici i



Milli İstihbarat Teşkilat'ını konu edinen dizi uzun zamandır sabırsızlıkla bekleniyordu. Dizi dev kadrosu ve konusu ile dikkat çekiyor. Deniz Baysal ve  Çağlar Ertuğrul’un başrolünü paylaştığı Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda Ezgi Eyüpoğlu, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya,  Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Atılay Uluışık ve Eneshan Nalbant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Teşkilat dizisinde en büyük ayrıntı ise kuşkusuz bir ilke imza atacak olmasıdır. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan bir grup istihbaratçının iş ve özel hayatını ekranlara taşıyacak olan Teşkilat dizisinde Mit'in bu zamana kadar bilinmeyen yönleri izleyiciye aktarılacaktır. Zira daha önce buna benzer bir yapım bulunmamaktadır.

Mit'in başarı hikayelerine, karşılaşılan zorluklardaki mücadelelerine ve  savaş yöntemlerinde kullanılan teknolojik yöntemlerine ilk kez izleyici de tanıklık edecektir. Kahramanlığa giden bu yolda aksiyon, heyecan ve gerilim dolu anlar ekranlara gelecektir. Bir diğer önemli konu ise MİT çalışanlarının özel hayatlarıdır. Bu yola baş koymuş kahramanların ölümü göze olarak sevdiklerinde uzakta verdikleri mücadele ile yaşadığı zorluklar anlatılacaktır.  Teşkilat dizisi 7 Mart Pazar saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında başlıyor.