{"uid":"B05C6E84-0297-44DE-BA4D-EA74A4124DA5_1613932752147","source":"other","origin":"gallery"}

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın başrolünde yer aldığı yeni dizi, Teşkilat'ın tüm detayları belli olmaya başladı. Teşkilat'ın hangi kanalda yayınlanacağı, oyuncuları, karakterleri ve konusu kesinleşti. Başarılı ve yetenekli oyunculara kadrosunda yer verecek olan Teşkilat dizisinde son dakika değişikliğe gidildi. TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın adı değişti. Dizinin adının değişmesiyle, tanıtım afişleri de değişti. Teşkilat dizisinin yeni ismi görenler oldukça şaşırttı. Dizinin adının neden değiştiği, yeni adının neden bu olduğu ise merak konusu oldu. TRT 1 yeni dizisinin adını değiştirme kararı aldıktan sonra Teşkilat dizisinin yeni adını izleyenler ile paylaştı.



Her geçen gün televizyon ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Yeni diziler başlamaya devam ederken de eski diziler, final yapmaya başlıyor. Birçok dizi düşük reytinglerden dolayı final yapmaya hazırlanıyor. İzlenmesi düşük diziler finale doğru giderken de yeni diziler ekranlara gelmeye başlıyor. Ekranların yeni dizilerinden biri de TRT 1 ekranlarında başlıyor. TRT 1 dizi yelpazesini her geçen gün genişletip güncellerken iddialı bir diziye bünyesine dahil etti. Başarılı oyuncuların yer aldığı, sıra dışı senaryoya sahip Teşkilat dizisi için düğmeye bastı. Teşkilat dizisi yayın günü için gün sayarken dizi de ani bir değişiklik yapıldı. Teşkilat dizisinin ismi değişti. Dizinin adının değişmesi ile birlikte dizinin reklam afişleri ve dizi kapağı da değişti.

Teşkilat Dizisinin Adı Değişti!

Yeni diziler yavaş yavaş ekranlara gelmeye başlarken bir yenisi daha kendisini gösterdi. Son olarak ATV ekranlarında yeni bir dizi başladı. ATV ekranlarında başlayan yeni dizi, Kardeşlerim izleyici tarafından oldukça merak edildi. Kardeşlerim dizisinin heyecanı sürerken TRT 1'den de bir bomba geldi. TRT 1'de yeni bir dizinin başlayacağının müjdesini izleyenlere verdi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizilere, bir yenisini eklemeyi amaçlayan TRT 1 yeni dizisi ile oldukça iddialı. TRT 1 ekranlarında yayınlandığı gün reyting rekoru kıran ve reyting liderliğini kimseye bırakmayan birçok dizi var. TRT 1'in reyting rekortmeni dizileri; Masumlar Apartmanı, Gönül Dağı ve Uyanış Büyük Selçuklu'dur. Bu üç başarılı diziye ek olarak TRT 1, Teşkilat dizisini yayınlayacağını duyurdu. Ancak Teşkilat dizisinde son dakika büyük bir değişikliğe gidildi. Dizinin adı komple değiştirildi.



Kimse Bunu Beklemiyordu

Teşkilat dizisinin reklam afişleri ve tanıtım videoları yayınlanmaya başlamıştı ki, diziden bir değişiklik haberi geldi. Yeni yapılan düzenleme ile Teşkilat dizisinin adı değişti. Yapılan değişiklik sonucunda Teşkilat dizisinin yeni adı, Ankara oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Teşkilat dizisi, ekranlara Ankara adında gelecek.

Ankara Dizisi Konusu

TRT 1'in yeni dizisi Ankara'nın konusu diğer dizilere göre biraz daha farklı. Eski adıyla Teşkilat olan dizi Ankara, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan ekiplerin iş ve özel hayatını konu alacak. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda gören alan kişileri, görev alan kişilerin görev zamanında yaşadığı aşklar, kalp kırıklıkları dizinin konusu olacak. Bunun yanında TRT 1'de yayınlanacak olan Ankara dizisinde, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın iş hayatı, işlerinin zorluğu ve görevleri de anlatılacak.

Ankara Dizisi Oyuncu Kadrosu

Teşkilat olan adı Ankara olarak değiştirilen Ankara dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Ankara dizisinin başrol oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal rol alıyor. Dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Eneshan Nalbant, Mesut Akusta ve Atılay Uluışık gibi isimlerde Ankara dizisinde yer alan oyunculardandır.



Ankara Dizisi Nerede Çekiliyor?



Ankara Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yağız Alp Akaydın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ankara dizisinin kanalı belli oldu ancak ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Ankara dizisinin ilk 3 bölümü çekildi, bölüm stoğu yapıldıktan sonra dizi yayına başlayacak.

Ankara Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda sevilen yetenekli oyuncuların yer aldığı Ankara adlı dizi, TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Ankara Hangi Gün Yayınlanacak?

Ankara dizisinin ne zaman yayına başlayacağı, hangi gün yayınlanacağı hakkında ne kanal ne de yapım şirketi tarafından açıklanmadı. TRT 1 ekranlarında Pazartesi akşamı Uyanış Büyük Selçuklu, Salı akşamı Masumlar Apartmanı ve Cumartesi akşamı Gönül Dağı adında 3 büyük dizi var. Bu 3 dizinin reyting oranları oldukça yüksek olduğu için Ankara'nın bu 3 gün dışında bir güne gelmesi bekleniyor. TRT 1'de yakında final yapacak olan Tövbeler Olsun dizisinin yayın gününe Ankara'nın gelmesi söz konusu. Tövbeler Olsun, TRT 1 ekranlarında Pazar akşamı yayınlanıyor. Ankara'nın da Pazar akşamı yayınlanabileceği konuşuluyor.