TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tims&B yapımın üstelendiği, senaryosunu  Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Hakan Kırkavavaç’ın oturduğu Teşkilat dizisinin yayın hayatına bomba gibi başladı. İlk bölümü ile reyting rekoru kıran dizi iddial



Milli İstihbarat Teşkilat’ını konu edinen dizi uzun zamandır sabırsızlıkla bekleniyordu. Dizi dev kadrosu ve konusu ile oldukça dikkat çekiyor.  Deniz Baysal ve  Çağlar Ertuğrul’un başrolünü paylaştığı Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda Ezgi Eyüpoğlu, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya,  Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Atılay Uluışık ve Eneshan Nalbant gibi başarılı isimler yer alıyor. Son edinilen bilgiye göre ise;  başarılı oyuncu Burak Sarımola dizinin kadrosuna dahil oldu. Sarımola dizide "Rainer" karakterine can verecek.

Burak Sarımola'nın diziye dahil olmasının ardından gözler oyuncuya çevrilerek hayatı merak edilip araştırılmaya başlanmıştır. İşte oyuncunun hayatına dair merak edilenler..

 



Burak Sarımola Kimdir?

3 Mayıs 1979 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lale Oraloğlu ve BKM Atölye Sahne Sanatları'nda oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldıktan sonra buralarda sahneye çıkmaya başlamıştır. Özge Sarımola ile evlidir ve bir çocukları bulunmaktadır.

İlk film deneyimi ise "Allahım Sen Bilirsin " adlı sinema filmi ile yaşamıştır. Gülbeyaz isimli dizide Hami karakteri ile tanınmaya başlamıştır. Daha sonra birçok dizi ve filmde yer almıştır. Yer aldığı dizi ve filmlerden bazıları ise şunlardır:

Dizileri:

Savaşçı

Muhteşem Yüzyıl

Sen De Gitme

Babam Adam Olacak

Selana

Cemile

Arka Sokaklar

Filmleri:

Suç Unsuru

Son Ders: Aşk ve Üniversite

Karışık Kaset

Deccal 2

Umut