TRT1'in yeni dizisi Teşkilat başladı. Teşkilat başlar başlamaz merak uyandırdı.

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
TRT1'in yeni dizisi Teşkilat başladı. Teşkilat başlar başlamaz merak uyandırdı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ı buluşturan Teşkilat ilk bölümü ile tam not alabilecek mi merak edilirken dizinin başrolü Serdar kim merak edildi.

TRT1 ekranlarında Pazar günlerinin yeni sahibi olmaya hazırlanan Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ile heyecan yaratmıştı. Teşkilat dizisinde gizli bir MİT ekibinin yaşadığı olaylar ekrana gelecek. Dizinin karakterleri ise şimdiden derinlemesine araştırılmaya başlandı.

Teşkilat dizisinde Serdar karakterini canlandıran oyuncu Çağlar Ertuğrul dizide Teşkilat'ın en gözde ismini canlandırıyor. Teşkilat dizisinde Serdar karakteri genç kızların gözdesi olamaya hazırlanıyor. Dizide Serdar karakterine ise Deniz Boysal'ın canlandırdığı Zehra karakteri eşlik edecek.

Teşkilat Serdar'ı Tanıyalım

Teşkilat dizisinde Serdar MİT'in en gözde istihbaratçılarından biridir. Serdar'ın ailesi, Serdar henüz 10 yaşıbdayken neo-nazilerin saldırısında hayatını kaybetmiştir. Türkiye'ye getirilen Serdar Mete Bey’in gözetimi altında büyütülmüştür. Serdar karizması ile grubun lideridir. Serdar çok iyi bir dövüşçüdür. Serdar ayrıca silah kullanımında bir efsanedir.

Çağlar Ertuğrul Kim?

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987 İzmir doğumludur. Genç oyuncu ABD'li oyuncu Jake Gyllenhaal'e olan benzerliği dikkat çekmektedir. Bornova Lisesi'nden mezun olmuş ardından Koç Üniversitesi, Makine Mühendisliği bölümünü bitirmiştir.

İlk kez Üniversite'de "Romeolar ve Julietler" adlı oyunda sahne almıştır. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı filmde başrol oynamıştır.

Dağ'ın ardından Bana Masal Anlatma filminde yer almış ve Medcezir adlı dizide konuk oyuncu olmuştur. Star Tv'de Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Yağız karakteri ve Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisiyle büyük bir etki yaratmıştır.

Çağlar Ertuğrul, dram oynamaktan hoşlanmadığını ancak hep karizmatik jön teklifleri geldiğini itiraf etmiştir.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL YER ALDIĞI YAPIMLAR

Dağ

Panzehir

Bana Masal Anlatma

Dağ II

Biz size döneriz

Ailecek Şaşkınız

Yanımda Kal

Kızım Gibi Kokuyorsun

Benim İçin Üzülme

Beyaz Karanfil

Boynu Bükükler

Kurt Seyit ve Şura

Medcezir

Fazilet Hanım ve Kızları

Afili Aşk Teşkilat