TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile ekrana gelen Teşkilat dizisinde Uzay karakterini canlandıran oyuncu Serdar Yeğin tüm dikkatleri üzerine topladı. Serdar Yeğin'i bakın hangi diziden hatırlayacaksınız! TRT ekranlarında Pazar günlerinin yeni dizisi olacak

TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile ekrana gelen Teşkilat dizisinde Uzay karakterini canlandıran oyuncu Serdar Yeğin tüm dikkatleri üzerine topladı. Serdar Yeğin'i bakın hangi diziden hatırlayacaksınız!

TRT ekranlarında Pazar günlerinin yeni dizisi olacak olan Teşkilat ilk bölümü ile ekranlara geldi. Teşkilat dizisi konusu ve oyuncuları sosyal medyada gündem olurken dizinin karakterleri ve canlandıran oyuncular birer birer araştırılamaya başlandı.

Teşkilat dizisinde özellikle bir isim dikkat çekti. Dizinin Uzay'ı Serdar Yeğin'i pek çok kişi bir yerlerden hatırladı ancak hangi dizi olduğu akıllara gelmedi. Hemen söyleyelim. Serdar Yeğin bir dönem ekranları sallayan, romantik yaz dizilerinin atası Aşk Oyunu dizisinde Kenan karakterini canlandırmıştı.

TEŞKİLAT UZAY KARKATERİ

Teşkilat dizisinde Uzay karakteri, ODTÜ İstatistik'ten mezun ve Yale’de dokt başarılı bir gençtir. Uzay ekibin çok zeki bir analistidir. Operasyonların en kritik ismi olan Uzay olayları zekası ile okur ve ekibin bir sonraki adımını planlar.

SERDAR YEĞİN KİMDİR?

Serdar Yeğin, 12 Ocak 1980'de Bursa'da doğmuştur. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü okumuştur ancak yarıda bırakarak İstanbu'a gelmiştir. Oyunculuğa lisede gittiği kurslarla başlamıştır. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünün sınavlarını kazandmıştır.

Yıldız Kenter, Haldun Dormen gibi isimlerden eğitim aldı.

YER ALDIĞI PROJELER

Deniz Seviyesi

Aşk Kırmızı

Ay Büyürken Uyuyamam

Şaşkın

Hititler

Teşkilat

Kördüğüm

Huzur Sokağı

Kılıç Günü

Ateşe Yürümek

Dedektif Biraderler

Bir Varmış Bir Yokmuş

Adanalı

Senden Başka

Kınalı Kuzular

Ahh İstanbul

Aşk Oyunu

Çemberimde Gül Oya

Hürrem Sultan

Günahım Neydi Allahım

Her Şey Aşk İçin

Azad